Panowie heterycy, chyba się jeszcze nie zdażyło, żeby jakiś homoseksulista siłą wyruchał Wasze tyłki.
Jeśli na tym forum nie ma byłych więźniów, to pewnie masz rację.
Choć nie potrzeba doświadczyć aż zgwałcenia, żeby mieć za sobą nieprzyjemne doświadczenia związane ze złym dotykiem ze strony osobnika tej samej płci.
W gimnazjum napastował mnie rówieśnik, który znienacka mnie obmacywał i chwytał za genitalia - w szatni od w-fu lub na samym w-fie. Wprawdzie przez spodenki, ale jednak - i było to również nieprzyjemne i odrażające. Zdaje się, że był biseksualny. Na pewno jednak był patologiczny i lekceważył wszystkich i wszystko, nie szanował nikogo i niczego, miał fatalną opinię zarówno wśród uczniów, jak i nauczycieli. Nawet źli uczniowie nim gardzili.
W każdym razie, nie chciałbym dostawać komplementów dot. mojego wyglądu czy ciała ze strony innego mężczyzny - zdecydowanie czułbym się wtedy nieswojo.
Swoich zabaw łóżkowych z partnerem też nie relacjonują wszystkim wokół.
Nie wiem, co robią w tej kwestii, jednak dość wkurzające jest natrafianie na gejowski kontent (w tym obrazki) w ogólnych tematach i działach. W tym opis homoseksualnych fantazji seksualnych. Szkoda, że na tym forum nie ma osobnego działu "Mniejszości seksualne", gdzie miłośnicy homoseksualnego czy biseksualnego kontentu mogliby mieć swoją przestrzeń, poletko, nie atakując przy tym wzroku heteryków.
Nie zliczę, ilu użytkowników dodałem do ignorowanych właśnie z powodu atakowania niespodziewanym gejowskim kontentem.
Tak jak ogólnie nie mam nic do gejów, tak uważam, że zachowanie takie jak opisane powyżej jest po prostu chamskie, niesmaczne i obrzydliwe. Niczym się to nie różni od nachalnego narzucania się.
A człowieka, żeby ocenić to trzeba najpierw poznać, a nie wysnuwać opinii po tym z kim z kim się kładzie do łóżka.
Jasne.
Na tym forum opinię o kimś wysnuwam na podstawie tego, co wypisuje lub jakie obrazki wstawia, i w jakim kontekście to robi.
Jesteś kobietą nie zrozumiesz tego.
Dlaczego twierdzisz, że zdolność zrozumienia czegoś zależy od płci?
Czy zatem uważasz, że skoro jesteś mężczyzną, to nie zrozumiesz bólu podczas PMS i miesiączki?