• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Hiszpan - seks między cyckami

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Moja obecna partnerka ma za małe cycuszki ale próbowałem tego z wcześniej z innymi.
Moja żona też ma małe piersi, ale przy odrobinie chęci można temat ogarnąć. Można pomóc sobie dłońmi i nawet osiągnąć z tego jakąś korzyść.Gdy widzę te paluszki z paznokciami pomalowanymi na czerwono na cycuszkach i na fiucie... Coś pięknego 😍

Mężczyzna

Jedenon

Podrywacz
12164511.gif
36663091.gif
41437101.gif

Mężczyzna

Bartolini

Cichy Podglądacz
wczoraj usiadła obok mnie, złapała za kroczę, po chwili stanął, zdjąłem spodnie a ona bluzkę, zacząłem masować cycuszki i cipkę przez leginsy, ale szepnęła, że muszę poczekać bo okres, trzepała ręką patrząc mi w oczy, całowaliśmy się, widok cycuszków sprawił, że długo nie trzeba było czekać chwila i się spuściłem. uśmiechnęła się i powiedziała, że sobie odbije, że odpracuje :) nie mogę się doczekać na samą myśl mi staje i właśnie wale konia :)

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
wczoraj usiadła obok mnie, złapała za kroczę, po chwili stanął, zdjąłem spodnie a ona bluzkę, zacząłem masować cycuszki i cipkę przez leginsy, ale szepnęła, że muszę poczekać bo okres, trzepała ręką patrząc mi w oczy, całowaliśmy się, widok cycuszków sprawił, że długo nie trzeba było czekać chwila i się spuściłem. uśmiechnęła się i powiedziała, że sobie odbije, że odpracuje :) nie mogę się doczekać na samą myśl mi staje i właśnie wale konia :)
Fajna dziewczyna skoro mimo swojej niedyspozycji chce Ci sprawić przyjemność 🥰😋

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Moja żona, to jaka okres to tak samo, lubi mi obciągać i wtedy mogę pojeździć między cyckami kutasem, a potem obficie się na nie spuścić