Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Elegancko jak tak właśnie cycata panna podczas robienia lodzika wsadzi go sobie między cycuszki. Najlepiej jest jeszcze nasmarować wcześniej biust dupeczce oliwa z oliwek (np. Bambino). Wytrysk gwarantowany.
No może być ciężko... Chociaż takie antygrawitacyjne też można popieścić z przyjemnościami dla obojga... Tylko nie możesz tak często tych pięknych oczek zamykać
Moja partnerka ma średni biust, ale wystarczający żeby praktykować ten rodzaj przyjemności. Jest to zupełnie inny rodzaj pieszczot niż wszystko inne. Tak jak rozmówcy wyżej zaznaczyli wszelkiego rodzaju olejki i żele pomagają i zapewniają lepsze doznania.
/Rafał
Zdarzało się. Jest to naprawde przyjemne. Szczególnie przy piersiach które są stosunkowo duże bo wtedy może go pięknie objąć i odczucia są znacznie lepsze niż przy piersiach małych ale każda możliwość takiej przyjemności jest super i warto spróbować.
Ok, także wypowiem się ja. Temat odgrzewany, ale bardzo ważny. Czy chciałabym "Hiszpana"? Oczywiście, że tak. Ale także ważne jest pytanie czy partnerka wyraża na to zgodę. Nie każda kobieta lubi widzieć, jak sztywny, pulsujący, mokry i śliski członek... Ochoczo i bez skrupułów śmiga między piersiam i do tego jądra...
No cóż, wypowiem się za siebie. Chcę, mam nadzieję, że to nastąpi... jedna kwestia. Całkowita depilacja
Jakoś nigdy mi nie przeszkadzały włoski, generalnie poślizg masz zapewniony, jak penis jest po penetracji to ma naturalne nawilżenie, jak po lodziku to analogicznie. Zawsze można na swoją ślinę i dobrze idzie, lub pod czasu do czasu zawitać w usta partnerki.
Jakoś nigdy mi nie przeszkadzały włoski, generalnie poślizg masz zapewniony, jak penis jest po penetracji to ma naturalne nawilżenie, jak po lodziku to analogicznie. Zawsze można na swoją ślinę i dobrze idzie, lub pod czasu do czasu zawitać w usta partnerki.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.