Rzecz w tym właśnie, że nie wszyscyA to faceci mają w ogóle green flagi? oO xD

Rzecz w tym właśnie, że nie wszyscyA to faceci mają w ogóle green flagi? oO xD
Kobiety są trudne w obsłudze. Nie kazdą da się doprowadzić penetracjąGreen flag:
- gdy doprowadza mnie do orgazmu zanim sam dojdzie,
- umie dobrze zrobić minetę,
Trzeba się uczyćKobiety są trudne w obsłudze. Nie kazdą da się doprowadzić penetracją
Tego się nie da nauczyć, to kobieta musi mieć takie predyspozycje. Jedna dochodzi w 5 minut z kolejną możesz się "gimnastykować" godzinę i nic.Trzeba się uczyć
Dużo zależy czy kobieta zna swoje ciało, czy potrafi się rozluźnić i czy ma przepracowane ew. łóżkowe traumy.Trzeba się uczyć
Tak to wygląda w praktyce.Dużo zależy czy kobieta zna swoje ciało, czy potrafi się rozluźnić i czy ma przepracowane ew. łóżkowe traumy.
Są dziewczyny które można było w kilka minut doprowadzić do kilku orgazmów, a są takie które mimo 2h starań, nie miały orgazmu.
Całkowita zgoda, trochę tu na forum lubimy zakrzywiac rzeczywistość.Tego się nie da nauczyć, to kobieta musi mieć takie predyspozycje. Jedna dochodzi w 5 minut z kolejną możesz się "gimnastykować" godzinę i nic.
W dużych ilościach to nawet woda jest toksyczna i można się nią zatruć. Nie ma czegoś, co można przyjmować bez umiaru i limitu.w dużych dawkach może powodować działania niepożądane,
Jeśli chodzi o ptaszniki, to zależy od gatunku, a odnośnie psów, to zależy od rasy.Nie mówię, że trzeba lubić moje ptaszniki, ale chociażby psy
Nie będę tu się wdawać w dyskusję o ptasznikach, bo się za mocno odpalę, a nie o to tu chodziJeśli chodzi o ptaszniki, to zależy od gatunku, a odnośnie psów, to zależy od rasy.A przynajmniej typu psa. Są ładne i brzydkie ptaszniki, są łagodne i agresywne. I tak samo z psami.
Ja np. bardzo lubię samojedy, golden retrievery, labradory, setery irlandzkie, berneńskie psy pasterskie, cavalier king Charles spaniele, husky, nowofundlandy i bernardyny.
Zawsze masz tyle samo czasu na dojście co partner, więc nie marudźGreen flag:
- gdy doprowadza mnie do orgazmu zanim sam dojdzie,
- umie dobrze zrobić minetę,
A później pretensje, że dupa mi rośnieGdy pyta czy chcę coś słodkiego ze sklepu, ja mówię NIE, a on tak czy siak kupuje![]()
Najpierw masa potem rzeźbaA później pretensje, że dupa mi rośnie![]()
To red flagA później pretensje, że dupa mi rośnie![]()
Szczególnie ostatni punkt jest mega ważny- niekonfliktowość
- poczucie humoru
- piękne oczy
- inteligencja
- czułość
- duży temperament w łóżku
Ale jak ładne oczy mogą być green flagiemSzczególnie ostatni punkt jest mega ważny
Po za tym ktoś kto dba o higienę osobistą to absolutnie podstawa
Może jak ma zielone oczyAle jak ładne oczy mogą być green flagiem![]()
Aaaaaa teraz zaczęło mi się spinać, dziękujęMoże jak ma zielone oczy![]()