• Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gra wstępna

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Z całowania przejść do oralu, cudne :3 no i sam etap rozbierania w czasie całowania :3
Az się przypomniały zabawy jeszcze z czasów dziewictwa gdy leżeliśmy w ubraniach/bieliznie, całowaliśmy się namiętnie, on ocierał się o mnie i aż czułam jaki jest twardy. I to dotykanie przez bielizne/ubranie...
Trzeba przyznać, że pocałunki w tamtych czasach to był inny level wszystkiego ;)

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Az się przypomniały zabawy jeszcze z czasów dziewictwa gdy leżeliśmy w ubraniach/bieliznie, całowaliśmy się namiętnie, on ocierał się o mnie i aż czułam jaki jest twardy. I to dotykanie przez bielizne/ubranie...
Trzeba przyznać, że pocałunki w tamtych czasach to był inny level wszystkiego ;)
Taaak :3 nie było wieczoru bez namiętnych pocałunków :3 to jest niesamowite jak człowiek może się podniecić właśnie od takiego całowania

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
My przed seksem lubimy odrywanie ról ale coś od tego odeszliśmy bo dość słabi z nas aktorzy

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Kiedyś to były długie mokre pocałunki. 30 lat temu 20 minut takiego całowania przyprawiało mnie o wytrysk 🤣. Teraz też uwielbiam jakąś rozmowę tylko o nas, o seksie, przy drineczku. Później moja pani ma masaż podczas którego mój język pieści ją od stóp aż po szyję. W kolejnym etapie jeżeli nie ma przeciwskazań 😁 penetruję jej języczkiem anuska i już ma pierwszy orgazm. Po chwili albo jestem już mega twardy i wbijam się w jej muszelkę od tyłu albo przechodzę do lizania cipeczki. W między czasie jakiś krótki łodzik i bawimy się dalej.

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Ja zaczynam od delikatnego całowania po czym zaczynam ostrzej i po czasie wprowadzam rękoma żonę na dół aby wzięła go do buzi, uwielbiam jak mi obciąga patrząc mi się w oczy i co jakiś czas po wyciągnięciu go wypluwa na niego zebraną ślinę, w chuj mnie to jara aczkolwiek nie było łatwo ją namówić aby tak robiła ;)

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ale co wam szkodzi teraz też tak robić?