• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Golicie miejsca intymne? Wasze sposoby i upodobania

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Lapiesz wloski tak jak u fryzjera palcami i nie przy samej skorze - bo sie zatniesz - obcinasz nozyczkami, najlepiej specjalistycznymi do tego.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Lapiesz wloski tak jak u fryzjera palcami i nie przy samej skorze - bo sie zatniesz - obcinasz nozyczkami, najlepiej specjalistycznymi do tego.
Nie, bo wiesz, odwaliło mi i eksperyment przeprowadziłem na sobie i się co nieco podciąłem już, ciekawy byłem po prostu dla samego siebie jak będę wyglądał z takim podciętym.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Golę cipe na zero (chociaż teraz nie ma seksu to czasem mi się nie chce, bo po co). No i od faceta też wymagam ogolenia łonowego buszu. Pod pachami też się proszę golić.
Oczywiście popieram cię , ja wzgórek, mosznę, tyłek i pachy ciągle gładkie mam a pozostałe włosy skracam chociaż za względu na piercing który posiadam w penisie i na mosznie z włosami słabo by to wyglądało

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Ostatnio przeszedłem na depilację taką maszynką do depilacji wyrywająca włoski. Bolesne, ale po kilku akcjach , kawałek po kawałku, mam jajka i do okolic odbytu gładziutkie. Używałem krem do depilacji, ale uważam, że to jest bardziej upierdliwy niż całkowite usunięcie włosów. Zostawiam czuprynę, bo tam nie depilowałem się kremem i są twardsze. Po kąpieli zawsze używam na całe przyrodzenie i odbyt oliwę z oliwek do nawilżania. Skóra jest zawsze świeża i super w dotyku.
Jak dbałeś o skórę po depilacji? I czy przestały odrastać?