• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Goła myszka czy fryzurka? :)

Mężczyzna

Drake

Cichy Podglądacz
Może być delikatny meszek -byle zadbana. Nie zazdroszczę depilowania, golenia, itp. Musicie być mocno wysportowane i mieć dobre lusterka. ;) Najciekawsze jest obserwować te Wasze wygibasy w poszukiwaniu nieusunietych włosków. Poza tym, te dokładniejsze golenia często prowadzą do podrażnień i mało miłych dla oka "czerwonych kropek". W podsumowaniu -krótka fryzurka.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Może być delikatny meszek -byle zadbana. Nie zazdroszczę depilowania, golenia, itp. Musicie być mocno wysportowane i mieć dobre lusterka. ;) Najciekawsze jest obserwować te Wasze wygibasy w poszukiwaniu nieusunietych włosków. Poza tym, te dokładniejsze golenia często prowadzą do podrażnień i mało miłych dla oka "czerwonych kropek". W podsumowaniu -krótka fryzurka.
Dawno temu wymyślono laser i po sprawie.

Kiedyś chciałam mieć pasek, niestety mój zarost tam nie był nigdy na tyle imponujący, aby ten pasek wyglądał tak jakbym sobie tego życzyła. To nie tylko Panowie mają problemy z wyhodowaniem takiego zarostu jakby chcieli ;)

Mężczyzna

Drake

Cichy Podglądacz
Dawno temu wymyślono laser i po sprawie.

Kiedyś chciałam mieć pasek, niestety mój zarost tam nie był nigdy na tyle imponujący, aby ten pasek wyglądał tak jakbym sobie tego życzyła. To nie tylko Panowie mają problemy z wyhodowaniem takiego zarostu jakby chcieli ;)
Od czasu kiedy oglądałem Godzillę wierzę w skuteczność laserów. :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry