Idealna ripostaGoła myszka to myszka laboratoryjna immunokompetentna, wyhodowana sztucznie, prawdziwa myszka ma futerko, może mieć króciutkie, albo dłuższe.![]()
Brawo Ty-Uwielbiam zadbane myszki i sama kultywuję ładną nektarynkęGoła myszka to myszka laboratoryjna immunokompetentna, wyhodowana sztucznie, prawdziwa myszka ma futerko, może mieć króciutkie, albo dłuższe.![]()
Co prawda nie widziałem Twojej myszki, ale nektarynka jest raczej gładziutka, może miałaś na myśli brzoskwinkęBrawo Ty-Uwielbiam zadbane myszki i sama kultywuję ładną nektarynkę![]()
Nektarynka to dlatego że kiedy się odpowiednio zajmie Nią to ma super smak i konsystencjęCo prawda nie widziałem Twojej myszki, ale nektarynka jest raczej gładziutka, może miałaś na myśli brzoskwinkę
Ja jednak jako wielbiciel minety wolę właśnie taką nektarynkę![]()
Ech, posmakował bymNektarynka to dlatego że kiedy się odpowiednio zajmie Nią to ma super smak i konsystencję![]()
Raz tak, raz tak. Fajna jest odmiana i fajnie czasami zaskoczyć partneraDziewczynki golicie sie w TAMTYCH miejscach??
CHOPCY JAKIE PANIE LUBICIE???
Ja akurat TAM nie mam ani jednego włoska-i tak jest zajebiscie.
Cofasz się do sredniowiecza jak mohery !Owłosienie. Już mi się przejadł widok ogolonych. Naturalne jest piękne.
Chyba każdy jest panią/panem swojego ciała i panuje tu pełna autonomia w tej materii.Cofasz się do sredniowiecza jak mohery !
Nie, tylko powinno być zezwolenie na różnorodność, a nie jedno i to samo. To by też znaczyło, że wszyscy faceci też muszą golić miejsca intymne. I w przypadku mężczyzn też powinna być różnorodność, a nie, że dwie płci mają być przeciwieństwami pod tym względem. Kobiety i mężczyźni nie są żadnymi przeciwieństwami.Cofasz się do sredniowiecza jak mohery !
To jest coś innego a nie puszczaNie, tylko powinno być zezwolenie na różnorodność, a nie jedno i to samo. To by też znaczyło, że wszyscy faceci też muszą golić miejsca intymne. I w przypadku mężczyzn też powinna być różnorodność, a nie, że dwie płci mają być przeciwieństwami pod tym względem. Kobiety i mężczyźni nie są żadnymi przeciwieństwami.
Zgadzam się i odnosząc się do pięknego porównania do myszek, ta SK.... dodatkowo słabowita jest i chorowita m.i. ze względu na brak futerka, zatem apel do myszek noście futerko, tak jest piękniej i zdrowiej.Goła myszka to myszka laboratoryjna immunokompetentna, wyhodowana sztucznie, prawdziwa myszka ma futerko, może mieć króciutkie, albo dłuższe.![]()
Ale moherZgadzam się i odnosząc się do pięknego porównania do myszek, ta SK.... dodatkowo słabowita jest i chorowita m.i. ze względu na brak futerka, zatem apel do myszek noście futerko, tak jest piękniej i zdrowiej.
Ale błyskotliwy komentarz. To już kolejny Twój ze słowem moher i tak samo tolerancyjny, miłej niedzieli.Ale moher
No, no, no Sk.... a dalej, i nie te pierwsze 6 znaków, tylko dalej.......... skoro jesteś taki mądralaZgadzam się i odnosząc się do pięknego porównania do myszek, ta SK.... dodatkowo słabowita jest i chorowita m.i. ze względu na brak futerka, zatem apel do myszek noście futerko, tak jest piękniej i zdrowiej.
Moher i niedziela ale zestawienieAle błyskotliwy komentarz. To już kolejny Twój ze słowem moher i tak samo tolerancyjny, miłej niedzieli.
A proszę bardzo =>priv.No, no, no Sk.... a dalej, i nie te pierwsze 6 znaków, tylko dalej.......... skoro jesteś taki mądrala![]()