Co prawda nie widziałem Twojej myszki, ale nektarynka jest raczej gładziutka, może miałaś na myśli brzoskwinkę
Ja jednak jako wielbiciel minety wolę właśnie taką nektarynkę
Co prawda nie widziałem Twojej myszki, ale nektarynka jest raczej gładziutka, może miałaś na myśli brzoskwinkę
Ja jednak jako wielbiciel minety wolę właśnie taką nektarynkę
Chyba każdy jest panią/panem swojego ciała i panuje tu pełna autonomia w tej materii.
I to, co jednemu się podoba, innemu wcale nie musi. A poza tym różnorodność jest piękna
Mi aktualnie najbardziej odpowiada wąski pasek i czuję się z nim bardzo sexownie.
A mnie w sumie obojętne. Żona zasadniczo goli swoje miejsca intymne, ale zdarzają się okresy, że ma mniejszy lub większy zarost i w niczym mi to nie przeszkadza, w tym w robieniu jej minetki.
Nie, tylko powinno być zezwolenie na różnorodność, a nie jedno i to samo. To by też znaczyło, że wszyscy faceci też muszą golić miejsca intymne. I w przypadku mężczyzn też powinna być różnorodność, a nie, że dwie płci mają być przeciwieństwami pod tym względem. Kobiety i mężczyźni nie są żadnymi przeciwieństwami.
Nie, tylko powinno być zezwolenie na różnorodność, a nie jedno i to samo. To by też znaczyło, że wszyscy faceci też muszą golić miejsca intymne. I w przypadku mężczyzn też powinna być różnorodność, a nie, że dwie płci mają być przeciwieństwami pod tym względem. Kobiety i mężczyźni nie są żadnymi przeciwieństwami.
Zgadzam się i odnosząc się do pięknego porównania do myszek, ta SK.... dodatkowo słabowita jest i chorowita m.i. ze względu na brak futerka, zatem apel do myszek noście futerko, tak jest piękniej i zdrowiej.
Zgadzam się i odnosząc się do pięknego porównania do myszek, ta SK.... dodatkowo słabowita jest i chorowita m.i. ze względu na brak futerka, zatem apel do myszek noście futerko, tak jest piękniej i zdrowiej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.