Żeby się nie rozdrabniaćCo to za nowomowa? Słyszałem o partnerce i partnerze, ale o osobie partnerskiej już nie? To jakieś ufo czy kolejne niebinarne wymysły?![]()
z jakiegoś powodu chcą wprowadzić znak X w dowodzie w rubryce płećCo to za nowomowa? Słyszałem o partnerce i partnerze, ale o osobie partnerskiej już nie? To jakieś ufo czy kolejne niebinarne wymysły?![]()
Może jestem stary mentalnie, ale rozwala mnie lenistwo i minimalizm 2X-latków...Żeby się nie rozdrabniać
Chcieć można wiele, oby te urojenia nie weszły do życia codziennego...z jakiegoś powodu chcą wprowadzić znak X w dowodzie w rubryce płeć
Żeby nie robić totalnego offtopu (choć i tak ostatnio posty są bardzo randomowo kasowane bez uzasadnienia...).Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?
Kiedyś mówiło się,że taka osoba ma urodę radiową,ale nie był to komplementJa mam tak, że jak słyszę głos kobiety to nie raz oceniam czy pasuje mi on do jej sylwetki czy nie.
Jako całokształt... Np, widzę fajna atrakcyjną kobietę ale jak sie odezwie i uslysze głos to mam takie wtf? No nie pasuje mi jej głos do sylwetki/osoby jako całość xd.
Nie wiem jak to sensownie wytłumaczyć![]()
osoby partnerskiej
Dawaj te skojarzenia, bo ja akurat odwrotnie. Nie ma to jak kobiecy alt, jakby trenowany wódą i fajkamiNie lubię u kobiet grubych głosów...mam z tym jakieś niefajne skojarzenia![]()
No to ja zawsze obawiam się że inne osoby odwrócą się na pięcie jak mnie usłyszą i dlatego jakoś nie mogę się przekonać do filmików gadanychjak i każdą piękność potrafi zeszpecić.
może jednak nie ma się co bać ??No to ja zawsze obawiam się że inne osoby odwrócą się na pięcie jak mnie usłyszą i dlatego jakoś nie mogę się przekonać do filmików gadanych
Tak, jakby piszczał to pewnie by mnie mniej podniecał. Bardzo dużą uwagę zwracam na głos 🫠 sam głos może mnie już odpalić.Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?
U kobiet to też istotna sprawa, akurat u Was piszczenie może mieć pozytywne skutkiTak, jakby piszczał to pewnie by mnie mniej podniecał. Bardzo dużą uwagę zwracam na głos 🫠 sam głos może mnie już odpalić.
Np @luzik27 ma bardzo ładny![]()
U kobiet, w pewnych sytuacjach, jak najbardziejU kobiet to też istotna sprawa, akurat u Was piszczenie może mieć pozytywne skutki![]()
Miałem na myśli właśnie pewne sytuacjeU kobiet, w pewnych sytuacjach, jak najbardziejjednak wysoki i piszczący głos u kobiet, też mi nie podchodzi.
Badacze najwyraźniej nie poznali mojej kuzynkiMiałem na myśli właśnie pewne sytuacje
Choć były badania na ten temat, z których wnioskiem było to że im wyższy głos u kobiety tym bardziej atrakcyjna się wydawała
A myślałem że uwodzicielski głos macie gdzieś zapisany w rodzinnych genachBadacze najwyraźniej nie poznali mojej kuzynki![]()
Damn, a wydawało mi się, że mam raczej taki niższy. Wszystko na nicA myślałem że uwodzicielski głos macie gdzieś zapisany w rodzinnych genach![]()