I co, działa ten banan?Wiem, że walnę banał, ale dobry początek to po prostu banan. Krzywdy nie zrobi, a można głębokość i reakcję sprawdzić.
Moim zdaniem, nie trzeba iść aż tak głęboko żeby było miło.
I co, działa ten banan?Wiem, że walnę banał, ale dobry początek to po prostu banan. Krzywdy nie zrobi, a można głębokość i reakcję sprawdzić.
Też tak uważam, ale jak ktoś chce trenowaćI co, działa ten banan?
Moim zdaniem, nie trzeba iść aż tak głęboko żeby było miło.
Banany, ogórki lub inne tego typu wariacje.... Zazwyczaj kończą się na SORze. I trzeba się głupio tłumaczyć.Też tak uważam, ale jak ktoś chce trenować
Też mam takie podejście, ale zanim się trenuje z wkładaniem dilda to serio warto zacząć małymi kroczkami od szczoteczki do zębów na samym końcu języka.Banany, ogórki lub inne tego typu wariacje.... Zazwyczaj kończą się na SORze. I trzeba się głupio tłumaczyć.
Chcesz żeby było Ci przyjemnie, kup odpowiedni sprzęt .
(Mam kolegę na sorze )
....szczoteczki do zębów. Hm.Też mam takie podejście, ale zanim się trenuje z wkładaniem dilda to serio warto zacząć małymi kroczkami od szczoteczki do zębów na samym końcu języka.
Pytam, bo jestem w tym temacie zielony jak koperek....Też mam takie podejście, ale zanim się trenuje z wkładaniem dilda to serio warto zacząć małymi kroczkami od szczoteczki do zębów na samym końcu języka.
Na start nie chodzi o rozmiar, a o zwalczenie odruchu wymiotnego. Później można bawić się już czymś o zbliżonym rozmiarze. Tylko nie po jedzeniu....szczoteczki do zębów. Hm.
Nie ma nic bardziej odpowiedniego z tym rozmiarze?
Miałam podobnieMojej byłej partnerce nie udawało się wziąć do końca w momencie gdy była twarzą w moim kierunku. Ale w pozycji 69 to już co innego - kształt się lepiej dopasowywał
Jak Chechik Mówi Że NajLepiej Jak Jest Dużo ŚlinyAkurat żeby się go nauczyć, można obojętnie na czym, tylko najważniejsze żeby zapanować nad odruchem wymiotnym i umieć gardło rozluźnić na tyle, żeby wchodził bez problemu. Chociaż ja przynajmniej mimo ze praktykuje i bardzo lubię, to jestem zdania, ze dużo wygodniej i lepiej wychodzi na mniejszym rozmiarze, ale i ten jak poleci za ostro zdarzy się wpadka
Super A masz może jakieś fotki z tego szkolenia?Po długim intensywny szkoleniu, udało mi się nauczyć głębokiego gardła
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Głębokie gardło | Fantazje erotyczne | 122 | |
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
G | Posuwanie w gardło | Fantazje erotyczne | 1 |