• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Głęboka masturbacja analna

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Dzień dobry. Czy ktoś z was próbował głębokiego analu. A dokładniej widziałem na kilku filmach erotycznych jak kobieta wkłada sobie giętkie dildo które ma 50 lub nawet 80cm i wchodzi całe. Ktoś próbował tego? Jak się do tego zabrać? czy to bezpieczne? I czy jest to bardzo przyjemnie i inne niż zwykły anal?

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
Nie próbowałam ale i też bym nie chciała, pewnie odczucia jak kolonoskopia. Myślę, że nieprzyjemne, jak sobie pomyślę, że to takie długie. Chyba można uszkodzić jelito.

S

sondemel

Guest
Jak będziesz wkładał coś bardzo grubego to ryzyko uszkodzenia jelita zdecydowanie się zwiększa, choć samo wkładanie czegokolwiek do odbytu to już ogromne ryzyko, dlatego warto by były to przedmioty do tego przystosowane oraz warto używać sporej ilość lubrykantu:)
Głęboka masturbacja analna nie ma raczej nic wspólnego z przyjemnością, to tylko efektownie wygląda dla co niektórych. Wszystko co ma sprawiać przyjemność i tak znajduje się wokół odbytu oraz w przypadku mężczyzn, gdy dotyka się prostatę od wewnątrz->trochę głębiej

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
Wszystko co ma sprawiać przyjemność i tak znajduje się wokół odbytu oraz w przypadku mężczyzn, gdy dotyka się prostatę od wewnątrz->trochę głębiej
fakt, jak mnie kiedyś partner ruchał to myślałem że się zsikam, ale z małego zamiast moczu wystrzeliła sperma. odczucia były cudowne.

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Mi na przykład bardziej od samego masażu prostaty sprawia przyjemność bardzo głęboka penetracja. W przypadku miękkich gadżetów, które dostosowują się do kształtu jelita jest to min. 50cm (najgłębiej miałem 80cm, ale wiem że nie jest to górna granica), a w przypadku sztywniejszych, które wyginają jelita do swojego kształtu, jest to min 25 cm. Aktualnie mam dildo 35cm długości i 5cm średnicy i czasami czuję że chciałbym je jeszcze głębiej poczuć.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
Mi na przykład bardziej od samego masażu prostaty sprawia przyjemność bardzo głęboka penetracja. W przypadku miękkich gadżetów, które dostosowują się do kształtu jelita jest to min. 50cm (najgłębiej miałem 80cm, ale wiem że nie jest to górna granica), a w przypadku sztywniejszych, które wyginają jelita do swojego kształtu, jest to min 25 cm. Aktualnie mam dildo 35cm długości i 5cm średnicy i czasami czuję że chciałbym je jeszcze głębiej poczuć.
to musisz uważać bo jak będzie za długie to se zęby powybijasz. 😃

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
nie wiem na czym to polega ale moja żona generalnie za analem nie przepada, jak już się uprę to wkładam jej tylko samą główkę kutasa żeby nie za głęboko, ale jak już uda mi się ją dobrze podniecić i nakręcić to sama nadziewa mi się na kutasa do samego końca i chce jeszcze, kiedyś ją o to pytałem to powiedziała mi że jak jest podniecona to lubi czuć głęboko wypełnienie w dupie

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Dzień dobry. Czy ktoś z was próbował głębokiego analu. A dokładniej widziałem na kilku filmach erotycznych jak kobieta wkłada sobie giętkie dildo które ma 50 lub nawet 80cm i wchodzi całe. Ktoś próbował tego? Jak się do tego zabrać? czy to bezpieczne? I czy jest to bardzo przyjemnie i inne niż zwykły anal?

Jest to bardzo niebezpieczne dla życia i zdrowia kobiety. Uszkodzenia jelita mogą być nieodwracalne.

Mężczyzna

niktwaznytutaj

Cichy Podglądacz
Mam jedno giętkie dildo, w kształcie stożka. Dlugosc 60cm grubość na początku jakieś 2cm a u podstawy 6cm, wchodzi całe i uwielbiam uczucie jak je z siebie wypycham. Nie miałem zadnych wiekszych trudności z włożeniem go na poczatku a wczesniej uzywalem tylko sztywnych o dlugości do 25cm, za to w różnych grubościach, od 4 do 8cm. Raz na jakiś czas lubię poczuć w sobie to najdłuższe ale ostatnio naszła mnie ochota na jeszcze dłuższe

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
Mam jedno giętkie dildo, w kształcie stożka. Dlugosc 60cm grubość na początku jakieś 2cm a u podstawy 6cm, wchodzi całe i uwielbiam uczucie jak je z siebie wypycham. Nie miałem zadnych wiekszych trudności z włożeniem go na poczatku a wczesniej uzywalem tylko sztywnych o dlugości do 25cm, za to w różnych grubościach, od 4 do 8cm. Raz na jakiś czas lubię poczuć w sobie to najdłuższe ale ostatnio naszła mnie ochota na jeszcze dłuższe
powodzenia ! ja lubię sztywne i grube. wtedy czuję maksymalne wypełnienie co daje mi dużą przyjemność.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
A w jakim celu to? Wyprostowania zwojów jelitowych? 🤣