• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ginekolog doświadczenia z gabinetu

Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
Chyba rozczaruję autora postu. Pytałem o to swoją dziewczynę, czy zdarzyło się jej w czasie badania odczuwać jakieś podniecenie czy przyjemność. A jesteśmy parą, która ma za sobą drobne eksperymenty w układzie większym niż tylko my dwoje, gdzie widziałem jak ona ma robiony masaż erotyczny zakończony jej orgazmem, a zatem wie że może mi o takim czymś powiedzieć szczerze, że mnie by to jedynie nakręciło.

No i niestety, jak bardzo bym chciał żeby było inaczej, to powiedziała mi, że dla niej wizyta u ginekologa zawsze całkowicie aseksualna, krępująca, a wszystkiemu nie pomaga też to, że do ginekologa to też najczęściej idzie się z jakimś problemem, więc napięcie z tym związane nie buduje podniecenia.

Zdarzyło mi się wyszukiwać w google frazy w stylu "orgazm u ginekologa", znajdowałem jedynie pojedyncze wypowiedzi o podnieceniu w czasie badania, ale były ona zasypywane dziesiątkami innych wypowiedzi dziewczyn, że to niemożliwe, a autor tej wypowiedzi to pewnie facet koniobijca :).

Także sądzę, że może jednostkowo się to przytrafić, bo na świecie wszystko się znajdzie, ale raczej wątpię aby dla typowej dziewczyny badanie ginekologiczne było podniecające.

Mężczyzna

żonaty 1

Seks Praktykant
W naszym mieście pojawił się nowy ginekolog i znajome mojej żony opowiadały że dobrze bada i takie tam . Żona poszła chyba z ciekawości. Jak wróciła była zafascynowana i podekscytowana tym jak robił jej usg cipki . Z tego co mówiła to musiał ją podniecić tym badaniem . Później regularnie do niego chodziła mimo tego że wcześniej chodziła tylko w razie potrzeby. No i przed wizytą był rytuał pół dnia w łazience na wizytę zakładała zawsze stringi. Raz jak wróciła sama chciała sexu . Tak było naprawdę.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Tak się składa, że bardzo dobry znajomy jest ginekologiem, z dość długim stażem. Mogę więc powiedzieć, że wielu tutaj, ma taką samą wiedzę na temat tej specjalizacji, jak na temat seksu ogólnie. Ja nie jednego browara wypiłem , więc jakieś pojęcie mam :cool: Zatem informuję, że cipka, to tylko jeden niewielki fragmencik, tego czym ginekolog się musi w pracy zajmować, pośród całej reszty podrobów, dolnych partii kobiety - A i tak jak już, to najczęściej z towarzyszącym bukietem okolic portu rybackiego.
A teraz dostaniecie najlepsze, na co wielu najbardziej czeka. Dość sporo interwencji, jest związanych z koniecznością usunięcia ciała obcego. W związku z upowszechnieniem się dedykowanych zabawek, liczba tych akcji spada, to jednak urazy cipek cały czas się pojawiają w gabinetach, doktorzy się dopytają o okoliczności, a pacjentkom się wydaje, że w celu osiągnięcia podniecenia.
PS: Jest pewne zagadnienie "naukowe". Otóż lwia część tych ciał obcych w cipkach, wymagających interwencji fachowca, to zatyczki różnego rodzaju sprajów, różnego kalibru. Pytanie jest dlaczego panie podejmują takie czynności obarczone chyba świadomym i znanym ryzykiem. A można chociażby drugą stroną. Robocze tłumaczenie jest, że chodzi o efekt łepka i orientacji "narządu" 🤪

PS1: Podobno gwałtownie rośnie ilość interwencji proktologicznych.

Mężczyzna

żonaty 1

Seks Praktykant
Tak się składa, że bardzo dobry znajomy jest ginekologiem, z dość długim stażem. Mogę więc powiedzieć, że wielu tutaj, ma taką samą wiedzę na temat tej specjalizacji, jak na temat seksu ogólnie. Ja nie jednego browara wypiłem , więc jakieś pojęcie mam :cool: Zatem informuję, że cipka, to tylko jeden niewielki fragmencik, tego czym ginekolog się musi w pracy zajmować, pośród całej reszty podrobów, dolnych partii kobiety - A i tak jak już, to najczęściej z towarzyszącym bukietem okolic portu rybackiego.
A teraz dostaniecie najlepsze, na co wielu najbardziej czeka. Dość sporo interwencji, jest związanych z koniecznością usunięcia ciała obcego. W związku z upowszechnieniem się dedykowanych zabawek, liczba tych akcji spada, to jednak urazy cipek cały czas się pojawiają w gabinetach, doktorzy się dopytają o okoliczności, a pacjentkom się wydaje, że w celu osiągnięcia podniecenia.
PS: Jest pewne zagadnienie "naukowe". Otóż lwia część tych ciał obcych w cipkach, wymagających interwencji fachowca, to zatyczki różnego rodzaju sprajów, różnego kalibru. Pytanie jest dlaczego panie podejmują takie czynności obarczone chyba świadomym i znanym ryzykiem. A można chociażby drugą stroną. Robocze tłumaczenie jest, że chodzi o efekt łepka i orientacji "narządu" 🤪
Wibrator powinien być standardowym wyposażeniem kobiety i wtedy ginekolog miałby mniej pracy