• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie znaleźć doświadczonych mężczyzn do seksu za pieniądze?

Mężczyzna

kemot12

Cichy Podglądacz
Ps. Wyzywam śmieci którzy pierwsi obrażali kobiety. Potępiam to a jeszcze dostaje po mordzie ze to ja jestem toksyczna i pełna jadu. Ja tylko stosuje kontrę do złych ludzi i uświadamiam ze takie zachowania nie są wporządku. Jakim prawem wy mówicie ze to ja mam w sobie nienawiść? Tylko odpowiadam i pisałam o jakiej grupie facetów piszę. Z głupimi ludźmi nie wygram, nie będę więcej marnować energii. W tym kraju nawet kata, winowajcy, wykolejeńca nie można skomentować. Bo jak o złym człowieku mówisz źle to sam jesteś zły. Co za psychoza. Ludzie, niektórzy z was są naprawdę CHORZY. Chorzy i nierozumni. Bajo.
Wiesz ,że dokładnie przeczytałem wszystko . Rozumiem co napisałaś tylko nie pojmuje dlaczego szukasz na siłę samych złych cech .
Nie widzisz swoich wad ,a krytykujesz innych .Z Twoich wypowiedzi promieniuje nienawiść. Zadbaj o swoje życie, żyj swoim życiem po co interesujesz się jak postępują inni . Zmień środowisko, jak każdy będzie szukał pozytywnych cech ,a te negatywne będą odrzucane to świat się zmieni na lepsze. Bycie lepszym będzie modne .

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Wiesz ,że dokładnie przeczytałem wszystko . Rozumiem co napisałaś tylko nie pojmuje dlaczego szukasz na siłę samych złych cech .
Nie widzisz swoich wad ,a krytykujesz innych .Z Twoich wypowiedzi promieniuje nienawiść. Zadbaj o swoje życie, żyj swoim życiem po co interesujesz się jak postępują inni . Zmień środowisko, jak każdy będzie szukał pozytywnych cech ,a te negatywne będą odrzucane to świat się zmieni na lepsze. Bycie lepszym będzie modne .
Psycholog, czy wujek dobra rada?
Tyle rad jak ktoś ma żyć, co ma zmienić... no... no...

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry