• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie znaleźć doświadczonych mężczyzn do seksu za pieniądze?

Mężczyzna

babel

Cichy Podglądacz
Kobieto, przez takie jak ty mężczyźni nadal będą bezkarni. Jestem lepsza od takich facetów bo oni obrażają kobiety bez powodu a ja tylko robię podsumowanie ich zachowania które jest chore i obraźliwe. Jakim prawem piszesz ze jestem złym człowiekiem? Przez takie jak Ty faceci nadal będą obrażać kobiety. Ja zawsze będę oceniać ludzi którzy są źli i dwulicowi. Takie zachowania powinny być tępione a ty jeszcze mówisz że jestem zła. Jesteś szalona, serio. I ja kurwa nigdzie nie pisze że każdy chłop jest taki sam. I nie generalizuje, duża część facetów ma takie myślenie. Jak myślisz dlaczego faceci na żony biorą szare myszki, które im wszystko wybacza? Duuuuzo, dużo facetów jest dwulicowa i stosuje podwójne standardy. Poczytaj sobie jak kobiety były traktowane a przedewszystkim poczytaj książki na temat biologii i psychiki facetów. Większość facetów taka jest. Szkoda mi Cie i wiesz co? Przez takie ślepe baby jak ty mam coraz mniej szacunku. Nie dajesz prawa wypowiedzieć się kobiecie która krytykuję hipokryzje i patologiczne zachowanie mężczyzn. Mało tego robisz z takiej kobiety jak ja złą osobę. Weź, zastanów się co piszesz. Przez takie jak ty nigdy nie będzie dobrze. Nigdy. A teraz blokada bo nie będę sobie psuć humoru kolejną ślepą kobietą.
Usmialem sie po pachy czytajac..." przez takie jak ty mezczyzni beda bezkarni"... buahaha.... Ty dziewczyno naprawde masz problemy ze soba. A jak bys ukarala tych mezczyzn?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
dlaczego tak się dzieje?
Nie wiem, przyczyn może być wiele.
Nie jest dobrze z naszym krajem, skoro nasze kobiety stąd uciekają a obce nie chcą tu przyjeżdżać.
O to należy obwiniać polityków i prawodawców oraz lobbystów mających wpływ na tworzenie prawa.
Tak sobie myślę, że skoro z ciepłych krajów tylu opalonych najeźdźców przybywa do Europy zostawiając tam swoje kobiety, to może jest to przestrzeń dla naszych mężczyzn - nic tylko jechać tam i korzystać.
To nie działa w dwie strony, skoro ciepłe kraje nie oferują perspektyw jak kraje europejskie.
dlaczego tak się dzieje skoro mamy tu na miejscu nadmiar mężczyzn naszej narodowości?
Przyczyny mogą być różne - np. atrakcyjność egzotyki, większe zróżnicowanie genetyczne.
Dziwisz im się?
O ile sam nie lubię wielu Polaków, o tyle kierowanie się stereotypami, podstawowym błędem atrybucji i efektem jednorodności grupy obcej jest bez sensu.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Usmialem sie po pachy czytajac..." przez takie jak ty mezczyzni beda bezkarni"... buahaha.... Ty dziewczyno naprawde masz problemy ze soba. A jak bys ukarala tych mezczyzn?
Pewnie ze Cie to bawi. W drugą stronę to byłbyś obruszony i zaciekle bronił swojej płci. Nie, nie mam problemu ze sobą. Mam problem z ludźmi.
Jak bym ukarała? Uważam że tacy wyzywający, stuknięci faceci powinni mieć ograniczone prawa do wypowiadania się w internecie. I większy ostracyzm społeczny bo za dużo sobie pozwalają.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ja się nie kieruje stereotypami. Wszędzie gdzie nie jestem masa prawdziwych, męskich kont obraża kobiety. Czas najwyższy żeby tych przegrywów wyjaśnić. Myślą że mają fiutka i mogą obrażać kobiety i mówić jaka jest ich wartość. Miałam niejednokrotnie okazję rozmawiać w realu z takimi osobnikami.
Odnoszę się do tego typu zjepów a jest ich zdecydowanie DUŻO w naszym społeczeństwie : https://braciasamcy.pl/index.php?/topic/41422-ons-a-hipokryzja/#comment-1019586
Tyle w temacie. Jak ktoś nie umie czytać to niech się nie odzywa.

Mężczyzna

babel

Cichy Podglądacz
Pewnie ze Cie to bawi. W drugą stronę to byłbyś obruszony i zaciekle bronił swojej płci. Nie, nie mam problemu ze sobą. Mam problem z ludźmi.
Jak bym ukarała? Uważam że tacy wyzywający, stuknięci faceci powinni mieć ograniczone prawa do wypowiadania się w internecie. I większy ostracyzm społeczny bo za dużo sobie pozwalają.
No gdzies ten problem niezdefiniowany na pewno jest.... jak historia juz pokazala chociazby w przypadku Hitlera, moze to prowadzic do niebezpiecznych nastepstw....🤣

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
No gdzies ten problem niezdefiniowany na pewno jest.... jak historia juz pokazala chociazby w przypadku Hitlera, moze to prowadzic do niebezpiecznych nastepstw....🤣
Jestem za sprawiedliwością i zawsze będę tępić gnidy nienawidzące kobiet i obrażające ich od "szonów" . Mam dość tego że motłoch pozwala sobie oczerniac kobiety w realu jak i internecie a inne kobiety nie reagują. Polskie normy społeczne i oczekiwania są mniej przychylne wobec kobiet. I takie są kuwa fakty! Miałam konto na instagramie i widziałam jak hejtowana była biała Polka z ciemnoskórym facetem. Teksty typu "Tajlandia Europy", robienie memów itd. To nie są wybiórcze przypadki i niestety sam @Banisteriopsis2 kiedyś pisał o przykrej mentalności wielu Polaków.
Potępiam bezczelnych, niedowartościowanych dupków, mizioginów, redpillowców. Zawsze będę tępić facetów którzy wmawiają kobietom jaka jest dla nich jedna, jedyna "słuszna druga" lub klaskają jak facet zalicza kolejną panienkę a krytykują wolne z wyboru kobiety. Oni sami się o to proszą bo są chamami które wpieprzają się w życie kobiet. Patologię i buractwo takiego Polskiego wsioka poprostu trzeba tępić. Dobro zawsze zwycięży a wielu facetom niestety brak klasy. Zamiast szczekać niech nauczą się pokory. Jeszcze 20 lat temu w Polsce samotna matka była wytykana palcami a dziewczyna która dobrowolnie poszła do łóżka była obrażana brzydkimi epitetami. Mam dość tej patologicznej mentalności i nienawiści do kobiet . To jest chore. A najbardziej chore jest że na tym forum zamiast wsparcia kobiet dostaje teksty że wrzucam każdego do jednego wora. Nie, nie wrzucam ale takich facetów jest dużo. I jeśli istnieje siostrzana empatia to niech kobiety zaczną robić to samo co oni wobec ich. Niech reagują ale ich na to nie stać. Dlatego ciągle takie dupki myślą że mają prawo oceniać i moralizować kobiety. Jaka szydera w tym kraju jest jak baba jest singielką. Pewnie coś z nią nie tak itd. No sorry, dużo ludzi ma dalej takie uprzedzenia. Jesteście ślepi albo udajecie jeśli tego nie widzicie. Polska kultura względem kobiet to dno. Zauważyłam że najwięcej szczekają do mnie faceci których takie zachowania się tyczą. Uderz w stół a nożycę się odezwą. Niech faceci KTÓRZY TAK ROBIĄ przestaną tacy być i spojrzą na siebie. Nie pozwolimy na to żeby w XXI wieku takie gnoje mówiły nam co mamy robić. To tyle odemnie. Nie wołajcie mnie.

Ostatnia edycja:
Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
To bedac taka sprawiedliwa dorzuc jeszcze, ze bedziesz tez tepic kobiece smieci nienawidzacych mezczyzn.... chyba bedzie fair, prawda?
Ja nienawidzę ludzi którzy źle postępują. Jest akcja, jest reakcja. W przeciwieństwie do Polskich chłopów które myślą że mogą babe ustawić pod dyktando a jak ta się buntuje ją wyzywają... ja mam powody żeby ich wyzywać. Nigdy nie wyzywam dobrych, empatycznych i myślących ludzi. Więc wara odemnie. Tak przy okazji "jak suka nie da, pies nie weźmie". Już samo to powiedzenie i masa Polskich facetów które tego powiedzenia używają (sama widziałam) pokazuje jaki mają poziom. Zwierzęcia które nie bierze odpowiedzialności za to co robi. I jeszcze są baby które temu przyklaskują a największy pomyj za seks dostaje kobieta. Patologia, Polska mentalność i bezkarność oraz brak odpowiedzialności. Wszystko co wygodne dla Polskiego chłopa i co bytuje od wielu, wielu lat w tym kraju. Mam prawo tego nienawidzić i mam prawo tym gardzić. Bo jest to chore i niesprawiedliwe względem kobiet. Chora kultura. Nara, nie pisać do mnie.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
O ile sam nie lubię wielu Polaków, o tyle kierowanie się stereotypami, podstawowym błędem atrybucji i efektem jednorodności grupy obcej jest bez sensu.
Polacy po prostu nie są atrakcyjni dla Ukrainek.
Są bardzo podobni do Ukraińców, nie są tak egzotyczni jak murzyni, latynosi itp. nie są też atrakcyjni dla nich finansowo.

Statystycznie prędzej Polak zwiąże się z Ukrainką, niż Ukrainka z Polakiem, to nie znaczy, że takich par nie ma.

Mężczyzna

kemot12

Cichy Podglądacz
Już tak patologicznej naracji tutaj dawno nie przeczytałem. Przykre jest to ,że w Polakach jest tyle jadu , nienawiści do drugiego człowieka. Dotyczy to zarówno kobiet jak I mężczyzn
niezrozumiana Nie znam Ciebie ,ale proponuję zmienić środowisko w którym mieszkasz, z tego co piszesz to jest patologiczne . Szukaj normalności w tym świecie. Jedź w gór lub do ciepłego kraju . Odpocznij , zrelaksuj się i nie wylewaj tyle jadu na tym forum . Uwierz istnieje normalność. Znajdz wartościowego faceta , a resztę miej w dupie . Zyj tak ,aby wam było dobrze nie szukaj wad u innych zajmij się swoim życiem . Żeby zmienić świat musimy zacząć zmiany od siebie .
ps. lubię jeździć w gór, mogę towarzyszyć na jakimś szlaku, przeważnie jeżdżę sam.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Ja nienawidzę ludzi którzy źle postępują. Jest akcja, jest reakcja. W przeciwieństwie do Polskich chłopów które myślą że mogą babe ustawić pod dyktando a jak ta się buntuje ją wyzywają... ja mam powody żeby ich wyzywać. Nigdy nie wyzywam dobrych, empatycznych i myślących ludzi. Więc wara odemnie. Tak przy okazji "jak suka nie da, pies nie weźmie". Już samo to powiedzenie i masa Polskich facetów które tego powiedzenia używają (sama widziałam) pokazuje jaki mają poziom. Zwierzęcia które nie bierze odpowiedzialności za to co robi. I jeszcze są baby które temu przyklaskują a największy pomyj za seks dostaje kobieta. Patologia, Polska mentalność i bezkarność oraz brak odpowiedzialności. Wszystko co wygodne dla Polskiego chłopa i co bytuje od wielu, wielu lat w tym kraju. Mam prawo tego nienawidzić i mam prawo tym gardzić. Bo jest to chore i niesprawiedliwe względem kobiet. Chora kultura. Nara, nie pisać do mnie.
Powiem tak, uwielbiam kobiety i bardzo szanuję. Nie przypominam sobie, żebym kiedyś obraził kobietę myślą mową czy uczynkiem.
Chociaż czasami sobie zasłużyły. Tak, wyobraź sobie, że kobiety też nie zawsze są takie super.
Moja żona nieraz powtarza, że na niwie zawodowej woli współpracować z mężczyznami, bo kobiety są bardziej zawistne, mściwe i zazdrosne.
Nie chcę tu wyjść na jakiegoś pieprzonego kaznodzieję, ale przeraża mnie ile w Tobie jest nienawiści i to nie tylko do facetów ale też do kobiet, które mają inne zdanie niż Ty.
Gnidy, motłoch, gnidy, patologia, buractwo, chłopy, baby itd itd...
Piszesz, że masz dość patologicznej mentalności i nienawiści do kobiet a z Twoich wpisów aż zieje nienawiść...

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
@kemot12 Przecież ja pisałam o pewnej grupie ludzi i podwójnych standardach. We mnie nie ma jadu ani nienawiści jeśli chodzi o normalnych ludzi. Pisałam właśnie o takich facetach co mają w sobie jad i nienawiść. Opisuje takie typowe, Polskie chłopy które plują na kobiety jadem. I potępiam ich nienawiść. Poczytaj co ja piszę bo przeczytałeś parę wpisów i piszesz jakieś bzdury na mój temat. Zobacz jakie skreeny wysłałam, wejdź na link bracia samcy. Piszesz jakieś głupoty o mnie. Ja już nie będę się wypowiadać, bo tutaj niektórzy nie czytają ze zrozumieniem. Nie mam na to czasu. Głupiemu nie wytłumaczysz, mądremu nie musisz.
"nie wylewaj tyle jadu na tym forum"
Czy Ty ze mnie kpisz? Nie wylewam jadu, piszę prawdę o właśnie takich facetach co wylewają jad na kobiety. Ręce opadają. Przeczytaj do czego się odnoszę. Do sqrwysynów którzy obrażają Polskie kobiety i stosują podwójne standardy ze oni korzystają a tylko kobiety mają brać odpowiedzialność za to. Czytaj ze zrozumieniem.
"nie szukaj wad u innych zajmij się swoim życiem . Żeby zmienić świat musimy zacząć zmiany od siebie ."
Ja nie szukam u nikogo wad. Piszę o chamskich, buraczanych facetach którzy obrażają kobiety. Nie pisz do mnie bo nie rozumiesz o co chodzi. A zmieniać się nie muszę bo nie ma takiej potrzeby. Potępiam zło i niesprawiedliwość. Nie robię nic złego a tylko odnoszę się do chamów i buców. Patologią nie jest to co pisze tylko to że oburza was fakt że potępiam te zachowania. Dobra, blokuje powiadomienia bo ręce opadają. Szkoda strzępić ryja na niektóre betony intelektualne które nie rozumieją co się do nich mówi. Żegnam wszystkich, nie czytam dalszych odpowiedzi.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ps. Wyzywam śmieci którzy pierwsi obrażali kobiety. Potępiam to a jeszcze dostaje po mordzie ze to ja jestem toksyczna i pełna jadu. Ja tylko stosuje kontrę do złych ludzi i uświadamiam ze takie zachowania nie są wporządku. Jakim prawem wy mówicie ze to ja mam w sobie nienawiść? Tylko odpowiadam i pisałam o jakiej grupie facetów piszę. Z głupimi ludźmi nie wygram, nie będę więcej marnować energii. W tym kraju nawet kata, winowajcy, wykolejeńca nie można skomentować. Bo jak o złym człowieku mówisz źle to sam jesteś zły. Co za psychoza. Ludzie, niektórzy z was są naprawdę CHORZY. Chorzy i nierozumni. Bajo.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Ja prdle 🤦‍♂️🤣 wchodzę na to forum od przypadku do przypadku i ostatnio ilekroć tu jestem to widzę, że jak nie schizofreniczne wpisy saymyname, to dramy niezrozumianej. Nie ma co, potraficie we dwie rozruszać forum, ale w dosyć słabym znaczeniu 🤦‍♂️

Mężczyzna

Jacek01

Cichy Podglądacz
Siemanko!

Wiecie gdzie mogę znaleźć mężczyzn na płatny seks? Kobiet to wiadomo gdzie szukać, ale mężczyzn? Szkoda mi już czasu na nieudane randki, gdzie facet nie ma odwagi rozpiąć mi stanika i zbiera się miesiąc żeby chociaż pocałować goręcej na pożegnanie.
Może znacie jakieś apki albo miejsca, do których można pójść?
Pisz priv

Kobieta

saymyname

Biegły Uwodziciel
Też mogę napisać na priv?
Gdyż szukam mężczyzny biegłego w sztuce miłości, który przelałby na mnie swoje niezwykle talenta, pozostawił na mym ciele dowody swojego mistrzowskiego kunsztu, otworzył przede mną bramy raju.
🤪🤣🤣🤣🤣

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry