• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie te prawdziwe kobiety?

Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
Budujący jest ten wpis. Okazuje się bowiem, że kobiety niekoniecznie muszą lecieć na kasę, profesję i styl ubierania, jeśli facet jest zakompleksionym typem z syndromem ofiary.
Jeżeli to co wymieniłeś dla kogoś jest wyznacznikiem, to pozostaje mu życzyć powodzenia. Tylko niech później tacy ludzie nie miauczą, że nie mogą sobie znaleźć kogoś wartościowego.

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Jesteśmy w tym samym wieku, kiedy miałam 17-19 lat miałam konto na jednym z takich portali i już wtedy to służyło bardziej do szukania znajomości na seks lub rozwodnikom około 50tki do znalezienia kogoś w podobnej sytuacji. Znaleźć tam kogoś normalnego to jak wygrać w lotto, więc ja osobiście odradzałabym szukanie w takich miejscach.
Jeżeli szukasz dziewczyn młodszych od siebie to większe prawdopodobieństwo, że trafisz na płytką osobę. Niestety da się zauważyć, że im młodsze pokolenie tym bardziej kładzie nacisk na rzeczy, które powinny być mało istotne przy wyborze partnera na całe życie.
Dokładnie. Z relacji znajomych wynika, że to nie jest dobre miejsce do szukania partnera.

Kobieta

Alesa

Cichy Podglądacz
Ja uważam że w tym wieku nie jest tak łatwo znaleźć kogoś do związku. Większość ludzi jest już w małżeństwie więc jedyne na co możesz liczyč to romans ale tego nie szukasz podobno . Myślę że te portale randkowe nic dobrego nie przyniosą no może jedna na milion 😃. W zwykłym życiu poszukaj , zaczep jakąś kobietę która ci się spodoba na ulicy , w sklepie, skomplementuj. Zaproś na kawę . Przecież nic nie stracisz. Nawet nie wyobrażasz sobie ile osób samotnych mijasz na ulicy codziennie. Zaryzykuj.

Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
Dodam jeszcze, że to nie oznacza, że internet nie jest miejscem, w którym można poznać kogoś wartościowego. Polecę trochę prywatą: swojego eks poznałam grając w makao na popularnej stronie z grami karcianymi, zaczęliśmy rozmawiać i po jakimś czasie się spotkaliśmy. Skończyło się tak, że spędziliśmy ze sobą 7 lat, happy endu nie ma bo 1,5 roku temu się rozstaliśmy, ale zrobiliśmy to jak dorośli ludzie, a nie skacząc sobie do gardeł. Straciłam partnera, ale zyskałam super przyjaciela bo cały czas się kumplujemy i jak jedna strona czegoś potrzebuje to druga bez zawahania pomaga. 🙂

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Dodam jeszcze, że to nie oznacza, że internet nie jest miejscem, w którym można poznać kogoś wartościowego. Polecę trochę prywatą: swojego eks poznałam grając w makao na popularnej stronie z grami karcianymi, zaczęliśmy rozmawiać i po jakimś czasie się spotkaliśmy. Skończyło się tak, że spędziliśmy ze sobą 7 lat, happy endu nie ma bo 1,5 roku temu się rozstaliśmy, ale zrobiliśmy to jak dorośli ludzie, a nie skacząc sobie do gardeł. Straciłam partnera, ale zyskałam super przyjaciela bo cały czas się kumplujemy i jak jedna strona czegoś potrzebuje to druga bez zawahania pomaga. 🙂
Dokladnie Bado i inne takie to nie jedyne miejsce gdzie mozna kogos poznac

Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
Dokladnie Bado i inne takie to nie jedyne miejsce gdzie mozna kogos poznac
Szczerze mówiąc to jestem skłonna uwierzyć, że prędzej tutaj by kogoś mógł poznać niż w takiej aplikacji. Zdarzyło mi się trafić tutaj na osoby, z którymi da się miło i merytorycznie porozmawiać nawet na tematy niezwiązane z tematyką forum, ale niestety takie osoby są w mniejszości. 🙂 Zdecydowanie częściej w wiadomości można przeczytać coś pokroju "ruchasz się czy nie", a w moim przypadku libido pakuje walizki, bierze bilet w jedną stronę i leci w kosmos.

Mężczyzna

psisko

Podrywacz
Szczerze mówiąc to jestem skłonna uwierzyć, że prędzej tutaj by kogoś mógł poznać niż w takiej aplikacji. Zdarzyło mi się trafić tutaj na osoby, z którymi da się miło i merytorycznie porozmawiać nawet na tematy niezwiązane z tematyką forum, ale niestety takie osoby są w mniejszości. 🙂 Zdecydowanie częściej w wiadomości można przeczytać coś pokroju "ruchasz się czy nie", a w moim przypadku libido pakuje walizki, bierze bilet w jedną stronę i leci w kosmos.
Wyglada na to, że odpowiedz na pytanie tematyczne brzmi: w kosmosie, a szkoda:cry:;)

Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
Wyglada na to, że odpowiedz na pytanie tematyczne brzmi: w kosmosie, a szkoda:cry:;)
Po krótce odpowiedź na to pytanie brzmi: wszędzie. Z tym, że są miejsca gdzie szans na powodzenie będzie 1% i są takie gdzie wzrosną do 70%. Kwestia też jakie autor posta ma wymagania bo jeżeli kładzie duży nacisk na okładkę książki, a nie jej zawartość to wiadomo, że to też będzie miało wpływ na te procenty. 🙂

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
No właśnie. Paradoksalnie w aplikacjach jest najciężej kogoś poznać, co nie oznacza, że w internecie w ogóle się nie da.

Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
W sumie to też jak się szuka na siłę to zazwyczaj nic dobrego z tego nie wynika. Ja osobiście mam już takie podejście, że jak mam z kimś być to przyjdzie taki moment, że to się stanie, a jak nie to na starość będę 'bezdzietną lambadziarą' i też będzie dobrze. W sumie to będzie niezły wyczyn być emerytką bez dzieci i rozwodu na koncie. 😂

Mężczyzna

psisko

Podrywacz
W sumie to też jak się szuka na siłę to zazwyczaj nic dobrego z tego nie wynika. Ja osobiście mam już takie podejście, że jak mam z kimś być to przyjdzie taki moment, że to się stanie, a jak nie to na starość będę 'bezdzietną lambadziarą' i też będzie dobrze. W sumie to będzie niezły wyczyn być emerytką bez dzieci i rozwodu na koncie. 😂
Zgoda, nic na siłę. Reszta zależy od tego, jakie autorka postu ma wymagania
Autor przywoływanego postu nie może sobie pozwolić na żadne.

Ostatnia edycja:
Kobieta

kaami

Cichy Podglądacz
Po prostu musi coś kliknąć, jak nie ma chemii to nawet czyjś wygląd tego nie uratuje. Ja nie patrzę w kategoriach wyglądania czy posiadania bo co mi po tym, że ktoś ma pieniądze, samochód czy wygląda jak marzenie milionów lasek jak nie będę mogła z nim sensownie porozmawiać o przyziemnych rzeczach? Do łóżka też z kimś nie pójdę jak nie ma dobrego flow w rozmowie między mną, a tą drugą osobą bo z automatu ochota jest zerowa. Ale być może mam takie podejście od zawsze bo sama w kwestii wyglądu nie mam za wiele do zaoferowania.

Mężczyzna

psisko

Podrywacz
Po prostu musi coś kliknąć, jak nie ma chemii to nawet czyjś wygląd tego nie uratuje. Ja nie patrzę w kategoriach wyglądania czy posiadania bo co mi po tym, że ktoś ma pieniądze, samochód czy wygląda jak marzenie milionów lasek jak nie będę mogła z nim sensownie porozmawiać o przyziemnych rzeczach? Do łóżka też z kimś nie pójdę jak nie ma dobrego flow w rozmowie między mną, a tą drugą osobą bo z automatu ochota jest zerowa. Ale być może mam takie podejście od zawsze bo sama w kwestii wyglądu nie mam za wiele do zaoferowania.
No i proszę odnalażła sie prawdziwa kobieta. Kto mądry podniesie diamencik, lekko przysypany.
Ale schylić się trzeba;)

Mężczyzna

psisko

Podrywacz
W zasadzie głębiej o tym myśląc to każdy dla kogoś jest diamentem nawet takie osoby, o których wspominał autor będą dla kogoś skarbem, ale to musi trafić swój na swego. 😃
I to się zdarza, nawet częściej niż sie można spodziewać:)Zeby byc w temacie, nawet na prawdziwą kobietę można się nadziać:ROFLMAO:🤭

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
Prawda, tu zaczyna się od rozmowy, w appkach od fotek,dlatego też jestem skłonna uwierzyć, ze tu można kogoś znaleźć jak się szuka

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
@Malkontent wszystkie najlepsze laski już dawno zajęte. Jak się facetowi trafia wifey material to się nie ma co zastanawiać tylko obrączkować. To jest towar deficytowy w dzisiejszych czasach.

Ostatnia edycja: