• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Z chęcią przeczytam rady ekspertów w dziedzinie samoakceptacji w XXI wieku :)
Jakieś zbliżone wątki gdzieś są, albo elementy tego w innych. Nie chce mi się szukać, ale jak to dasz jako temat, to popłynie, że aż hej...
Forum podskoczyło do góry w jakości wypowiedzi, nie będziesz żałował:)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Bywało znacznie gorzej i czasem jest fatalnie, ale ogólna tendencja jest wzrostowa przynajmniej w tonacji dyskusji
To zależy o czym jest dyskusja, wiele rzeczy nie rozumiem, nie mam o nich pojęcia dlatego nie warto wdawać się z takie dyskusje. Jedynie mogę omówić z doświadczenia i jakich błędów nie popełniać.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Pytanie, czy w tych czasach jest to możliwe? Gdzieś widziałem badanie, że większość znajomości zaczyna się właśnie w internecie. Stare sposoby, np. przez znajomych, coraz mniej dają efekty.
Ja lubię zaczynać znajomości w internecie, łatwiej się obu stronom otworzyć na starcie i lepiej poznać. Większość moich znajomości teraz jest właśnie z internetu (nie liczę znajomych z pracy i tych, z którymi znam sie jeszcze ze szkół, studiów i wyjazdów)