Jest jeszcze kwestia cm w majtkach. O tym nie będę nawet zaczynała.Mi do wojującej feministki daleko, a jeden był 10 cm niższy niż miał w profilu. Dla mnie luz, ale zdziwienie było.
Jest jeszcze kwestia cm w majtkach. O tym nie będę nawet zaczynała.Mi do wojującej feministki daleko, a jeden był 10 cm niższy niż miał w profilu. Dla mnie luz, ale zdziwienie było.
Nie musisz. My i tak już wszystko wiemy w tej materiiJest jeszcze kwestia cm w majtkach. O tym nie będę nawet zaczynała.
Czuję, że to ten moment kiedy lepiej nie pytaćNie musisz. My i tak już wszystko wiemy w tej materii![]()
W „realu”.Dobre pytanie - gdzie szukać realne osoby
Dobrze że są kobiety, które uwielbiają plackiTr
Trzymam kciuki abyś się nie spotkała. Bo spotkanie z gościem, który wysyła fotki sprzed 10 lat, to nic miłego. Jeszcze niższy ode mnie i cały czas widziałam łysy placek zamiast włosów.
Ale można sobie pomóc i ten real umówić choćby tutajW „realu”.
Ja w tamtym roku miałam podryw w Żabce i mi facet dał na siebie namiary. Da się.W realu nie da się teraz znaleźć nawet 5 zł na chodniku , Kobiety też nie spodziewają się znależć tam faceta niestety . oczywiście są miejsca i sytuacje temu sprzyjajace ,ale jeśli mieszkasz z dala od takich miejsc , aktualnie nie studiujesz na uczelni pełnej chętnych studentek ,pracujesz w miejscu gdzie pracują tylko faceci itp to chyba łatwiej znaleźć kogoś w sieci niż ....no gdzie , w BIEDRONCE . Nawet złodzieja teraz łatwiej znaleźć w sieci niż w realu a właściwie to on sam cię odnajdzie .
Zapytał ile waży niedźwiedź polarny?Ja w tamtym roku miałam podryw w Żabce i mi facet dał na siebie namiary. Da się.
Nie, nie mam karty i postanowił być moim bohaterem i mi pyknąć swoją, ale był przy tym zabawnyZapytał ile waży niedźwiedź polarny?
Nie, nie mam karty i postanowił być moim bohaterem i mi pyknąć swoją, ale był przy tym zabawny![]()
Nie tej kartyBabeczki normalnie tak robia? Chodzicie do sklepu bez kasy i szukacie frajera?
No, np. takie ziemniaczaneDobrze że są kobiety, które uwielbiają placki![]()
Jeśli chodzi o fora tematyczne to chodzi o wymianę wiedzy i doświadczeń, ludzie poznają się i spotykają przy okazji. Poczytaj kwestionariusze użytkowników lub te tematy czego kto oczekuje od pobytu na sf.W realu...??? myślałem że tego typu portale są od poznawania i spotkania się z ludźmi
Skorzystałaś ze znajomości... oprocz znizki?Ja w tamtym roku miałam podryw w Żabce i mi facet dał na siebie namiary. Da się.
NieSkorzystałaś ze znajomości... oprocz znizki?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 6 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 | |
K | gdzie szukać chętnych? | Ogłoszenia | 1 |