Gdzie panowie lubicie być całowani ? nie mówię tu od razu o penisie itp .. chodzi mi o takie zwykłe miejsca typu szyja, uszy, brzuch... Otóż mój facet nie lubi gdy całuję go po uszach, po szyi chyba też nie lubi bo często się odsuwa gdy moje usta przybliżają się do jego szyi może to dlatego że dopiero zaczęliśmy związek (jesteśmy ze sobą niecałe 3miesiące) ale lubię gdy on całuję mnie po szyi i chciałabym mu się odwdzięczyć a nie wiem jak... pomożecie ?
Mam wrażliwe plecy, więc całowany tam być lubię, szczególnie w dolnej części. Ale bardzo delikatnie, np. dotykany już średnio, bo to za mocno. Trochę lizany też. Myślę że to zależy od wrażliwości ciała.
Mój nie odbiega od standardowego modelu - szyja, kark, barki, usta, no i oczywiście cała zawartość rozporka.
Ze stref może nie zakazanych, ale trochę mniej lubianych, to widzę, że sutki.
Wypowiem się jak to jest od kobiecej strony. Uwielbiam całować faceta w tych miejscach: usta, policzki, szyja, kark, klata, plecy, podbrzusze, penis i okolice, pośladki.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.