• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang - wasze przygody.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Skąd Wy macie tyle czasu na swoje elaboraty?
Nie lepiej zająć się czymś pożytecznym, jak swoją kobietą lub szukaniem drugiej połówki?
A co ty tu robisz na forum, jak nie rozmawiasz z ludźmi?
"Bsquare" to kulturalny i elokwentny człowiek , który jak widać chce się dzielić swoimi doświadczeniami i jest otwarty na rozmowę.
Próbuję go zrozumieć.

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Wątek ma tytuł

Gangbang - wasze przygody​

Jak czytam te eseje gówniano-waniliowe to myślę że niektórym się pomyliły portale.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Wątek ma tytuł

Gangbang - wasze przygody​

Jak czytam te eseje gówniano-waniliowe to myślę że niektórym się pomyliły portale.

Faktycznie wyszedł z tego spory offtop, może będziemy kontynuować w innym wątku. Ale tak z czystej ciekawości, mógłbyś uzasadnić jakoś ten wybór przymiotników "gówniano-waniliowe"?

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Faktycznie wyszedł z tego spory offtop, może będziemy kontynuować w innym wątku. Ale tak z czystej ciekawości, mógłbyś uzasadnić jakoś ten wybór przymiotników "gówniano-waniliowe"?

🤣🤣🤣 Kreatywność językowa. Brzmi beznadziejnie wiem 😉

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Oczywiście nadal zgłaszam swoją gotowość do udzielenia odpowiedzi na pytania w temacie wątku, z pominięciem zagadnień etycznych. Etykę omawiamy w wątku obok :ROFLMAO:

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Postanowiłem przenieść dalszy ciąg tej dyskusji do oddzielnego wątku, dlatego jeśli ktoś ma ochotę nadal czytać o tym, jak Tony Halik dzielił się małżonką z tubylcami, zapraszam na kolejny odcinek cyklu "Gówno i wanilia"!
Ok. Spoko. Nie ma problemu.
Nie ma to tamto. Masz "gadane".
Na pewno coś zwróci moją uwagę w tym , co napisałeś, ale ustosunkowanie się zajmie mi trochę czasu.