• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang - wasze przygody.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
To był zakład, że zaliczy kilku mężczyzn w jedną noc. Ex oczywiście był przy tym.
Kurde.... Ja pierdyle... Mocne i smutne jak dla mnie. Wyczuwam w tym jakiś olbrzymi żal i złość do siebie nawzajem. Może chęć zranienia go, bo emocje jak widać jeszcze do siebie jakieś mieli. Próbę ostatniego udowodnienia komuś czegoś. Ciekawe czy powodem rozstania był nieudany jak mniemam seks.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Kurde.... Ja pierdyle... Mocne i smutne jak dla mnie. Wyczuwam w tym jakiś olbrzymi żal i złość do siebie nawzajem. Może chęć zranienia go, bo emocje jak widać jeszcze do siebie jakieś mieli. Próbę ostatniego udowodnienia komuś czegoś. Ciekawe czy powodem rozstania był nieudany jak mniemam seks.
Zdrada.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Przedstawią badania. Z dnia xyz. A od tego dnia badań do dnia imprezy będą mieli pas cnoty? Czy może jednak mogą coś załapać?
W tego typu zabawach należy przyjąć dwie zasady - nie ma czegoś takiego jak aktualne badania i wierni kochankowie.

Badania z dziś, pokazują jaki był czyjś stan zdrowia kilka tygodni temu. A co robił w między czasie? Nie wiadomo, bo jak ktoś swinguje, to swinguje i nie ma co oczekiwać że tylko z nami.

Dla nas, ktoś kto wspominał choćby o ewentualności seksu bez zabezpieczania odpadał od razu.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Innymi słowy nie swingowaliście. To po co tam chodzić?
Swingers klub to miejsce nie tylko by oddawać się erotycznie na zasadzie każdy z każdym. Tematem tego wątku jest gangbang i napisałam, że widzieliśmy taką zabawę.
W weekendy jest inaczej.
My nie wymieniamy się partnerami na 100%. W grę wchodzą pieszczoty oralne. Gdy ja tego chcę można popieścić mnie za pomocą dilda.
Prywatnie mamy przyjaciółkę do spotkań w naszej sypialni, a od niedawna kolegę. We czwórkę spotykamy się w wynajętym apartamencie.

Poza tym swingers klub to nie tylko seks. Taniec, konwersacje itd.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja sobie zamarzyłam pięciu czarnoskórych mężczyzn, no może być więcej;). Prezerwatyw nie będzie. Jak wszystko dobrze pójdzie to w tego sylwestra to się wydarzy. Sexparty u znajomych w Berlinie.
Jak to sobie wyobrażasz? Dasz radę tym pięciu lub więcej? 😉
A widziałaś kiedyś aby czarna kobieta miała gangbang z białymi facetami?