• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gangbang - wasze przygody.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
To był zakład, że zaliczy kilku mężczyzn w jedną noc. Ex oczywiście był przy tym.
Kurde.... Ja pierdyle... Mocne i smutne jak dla mnie. Wyczuwam w tym jakiś olbrzymi żal i złość do siebie nawzajem. Może chęć zranienia go, bo emocje jak widać jeszcze do siebie jakieś mieli. Próbę ostatniego udowodnienia komuś czegoś. Ciekawe czy powodem rozstania był nieudany jak mniemam seks.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Kurde.... Ja pierdyle... Mocne i smutne jak dla mnie. Wyczuwam w tym jakiś olbrzymi żal i złość do siebie nawzajem. Może chęć zranienia go, bo emocje jak widać jeszcze do siebie jakieś mieli. Próbę ostatniego udowodnienia komuś czegoś. Ciekawe czy powodem rozstania był nieudany jak mniemam seks.
Zdrada.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Przedstawią badania. Z dnia xyz. A od tego dnia badań do dnia imprezy będą mieli pas cnoty? Czy może jednak mogą coś załapać?
W tego typu zabawach należy przyjąć dwie zasady - nie ma czegoś takiego jak aktualne badania i wierni kochankowie.

Badania z dziś, pokazują jaki był czyjś stan zdrowia kilka tygodni temu. A co robił w między czasie? Nie wiadomo, bo jak ktoś swinguje, to swinguje i nie ma co oczekiwać że tylko z nami.

Dla nas, ktoś kto wspominał choćby o ewentualności seksu bez zabezpieczania odpadał od razu.