Kto wybrzydza ten nie rucha.To jest stalking z jego strony. Gdzie to można zgłosić?![]()
Kto wybrzydza ten nie rucha.To jest stalking z jego strony. Gdzie to można zgłosić?![]()
Jakbyśmy liczyli beztabu to mogę dorzucić drugie tyle i 2 małżeństwaA liczą się poznane na innym takim forum?
Niee, pytam o sfA liczą się poznane na innym takim forum?
No to trudno.Jakbyśmy liczyli beztabu to mogę dorzucić drugie tyle i 2 małżeństwa![]()
ja się piszę ale chyba nie jesteś zainteresowana, wysokim, fajnym facetem, który chętnie wsadzi kutasa w Twoją pusięMogę zostać czyjąś parą i np pójdziemy sobie topić marzannę na pierwszy dzień wiosny![]()
Wsadź go sobie we wrzątek. I pewnie jesteś brzydalem.ja się piszę ale chyba nie jesteś zainteresowana, wysokim, fajnym facetem, który chętnie wsadzi kutasa w Twoją pusię![]()
nie wierzysz w miłość ? każde miejsce jest dobre jeśli przyniesie oczekiwany skutekWsadź go sobie we wrzątek. I pewnie jesteś brzydalem.
Twoje posty są tak głupie, że trudno traktować cię poważnie, a nie jak kretyna.nie wierzysz w miłość ? każde miejsce jest dobre jeśli przyniesie oczekiwany skutek
nie wierzysz w miłość ? każde miejsce jest dobre jeśli przyniesie oczekiwany skutek
każdy na tym forum lubi sex i pisze o tym o czym chce, nie jesteś święta.... myślę, że byłaby z Nas ciekawa paraTwoje posty są tak głupie, że trudno traktować cię poważnie, a nie jak kretyna.r'-
Jeśli dajesz ogłoszenie, że chcesz kogoś zapłodnić, to jesteś kretyn.każdy na tym forum lubi sex i pisze o tym o czym chce, nie jesteś święta.... myślę, że byłaby z Nas ciekawa para![]()
czemu kretyn instynkt ojcowski się we mnie ujawniłJeśli dajesz ogłoszenie, że chcesz kogoś zapłodnić, to jesteś kretyn.
Nawet nie rozumiesz swojej głupoty
czemu kretyn instynkt ojcowski się we mnie ujawnił
zapytałem Cię czy chciałbyś mieć dziecko ? nie odpowiedziałaś... a myślałem, że chcesz, pisząc, że masz kisiel w majkachNawet nie rozumiesz swojej głupoty![]()
Mam budyń w majtkach.zapytałem Cię czy chciałbyś mieć dziecko ? nie odpowiedziałaś... a myślałem, że chcesz, pisząc, że masz kisiel w majkach![]()
Mam budyń w majtkach.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Szukam pary pani Pomorskie | Ogłoszenia | 0 | |
M | Pary z Podkarpacia/Małopolski | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary cuckold POMORSKIE lub Zachodniopomorskie | Ogłoszenia | 3 | |
O | Szukam pary, małżeństwa lubiących bdsm. | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary cuckold Pomorze | Ogłoszenia | 0 |