Na początek wychłostam językiem Twoją pusieMam chory dysk![]()
Na początek wychłostam językiem Twoją pusieMam chory dysk![]()
A jesteś 8/10, czy brzydal z zakolami?Na początek wychłostam językiem Twoją pusie
już mnie pytałaś... wybaczam sklerozę, to pierwsze, jesteś już mokra, budyń cieknie po udach ?A jesteś 8/10, czy brzydal z zakolami?![]()
Ty mnie interesujesz Twoje doznaniaA co cię interesuje mój stopień wilgotności?
I nie mam sklerozy. Może jestem stara, ale mądrzejsza od ciebie pod każdym względem forumowy zapładniaczu.
Już nie pamiętam, tyle tu napalonych zaganiaczy, że tracę rachubę.w dniu wczorajszym wymieniliśmy kilka zdań, odpowiedziałem.... tak się między nami zaczęło![]()
Już nie pamiętam, tyle tu napalonych zaganiaczy, że tracę rachubę
A w kroku też?mam nadzieję, że zagoszczę w Twojej pamięci na zawsze
![]()
i w ustach teżA w kroku też?
w dniu wczorajszym wymieniliśmy kilka zdań, odpowiedziałem.... tak się między nami zaczęło
a nie wolisz zrobić przegląd osobiścieJak chcesz się ze mną całować, to musisz mi przynieść zaświadczenie od stomatologa o stanie jamy ustnej.
To się nazywa badanie stomatologiczne, nie przegląd.a nie wolisz zrobić przegląd osobiście![]()
To się nazywa badanie stomatologiczne, nie przegląd.
I zaświadczenie na choroby weneryczne i zakaźne.
Potem informacje o dochodach netto, posiadanych nieruchomościach, samochodach, informacje o stanie cywilnym, dzieciach, ilosci zwiazków, aktualne zdjęcie twarzy i sylwetki, wtedy rozpatrzę twoją kandydaturę.oczywiście, takowych brak. Ja zostanę Twoim doktorem, będę Cię badał z tyłu i z przodu...![]()
Potem informacje o dochodach netto, posiadanych nieruchomościach, samochodach, informacje o stanie cywilnym, dzieciach, ilosci zwiazków, aktualne zdjęcie twarzy i sylwetki, wtedy rozpatrzę twoją kandydaturę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Szukam pary mazowieckie | Ogłoszenia | 0 | |
T | Szukam pary krk | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary lub pani z Pomorskiego lub Zachodniopomorskiego | Ogłoszenia | 0 | |
P | Szukam pary pani Pomorskie | Ogłoszenia | 0 | |
M | Pary z Podkarpacia/Małopolski | Ogłoszenia | 0 |