• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz zagladnij

Kobieta

Magdalena99

Cichy Podglądacz
Witam jestem młoda dziewczyna mam 22 lata i mam takie zachcianki jak fetysz plastikowy PVC EVA poliuretan 100 % poprostu lubię to i zawsze ubieram zakładam na siebie takie płaszcze PVC EVA poliuetan 100 % przeźroczyste transparentne plastikowe przeciwdeszczowe na nagie cialko.
Lubię plastic ten materiał plaszczy lubię to poprostu lubię w tym uprawiać seks jak się masturbowac sama w tym czy zakładać też plastikowe majtki PVC na dupcie i cipcie i foliowe rękawiczki czy winylowe jak i zwiazywac sobie twarz folia kapturem np. od tego płaszcza przezroczystego przeciwdeszczowego i w tym oddychać mam orgazm naprawdę nieziemski kocham to i uwielbiam fetysz plastikowy Pvc Eva poliuretan.
I w dodatku zakładać jeszcze przeźroczyste transparentne spodnie plastikowe .
Taki fetysz poprostu mam co myślą o tym fetyszu Panowie jak i Panie co myślą o moim fetyszu plastikowym pisać jak uprawiam w tym seks czy sie masturbuje sama a powiem jest super