• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Kobieta

Sbrunetkax

Cichy Podglądacz
Hejka ja chętnie nagram filmik dedykowany dla kogoś jak ścinam sobie włosy, szczegóły wtedy już w wiadomości prywatnej 🥰 Włosy naturalne, bardzo długie i zdrowe

Mężczyzna

dszjan

Cichy Podglądacz
Szukam pełnoletniej dziewczyny (18+) z długimi włosami , która byłaby zdecydowana na nagranie filmu i na cięcie od boba aż do całkowitego ogolenia włosów na gładko. Oferuję za to wynagrodzenie [1200] zł.
📍 [Suwałki / podlaskie]
✂️ Ogolenie całej głowy na gładko

Kobieta

Olaleczka

Cichy Podglądacz
Hej! Szukam osoby która obcięłaby mi włosy i nie przeraziłaby się moich emocji podczas cięcia… Niestety zaczynam leczenie i muszę je ściąć, najpierw może do brody bo nie mam odwagi krócej, bo są do pasa. Nie chcę tego robić u fryzjera bo wstydzę się, że polecą mi łzy przy sporej ilości osób 😔 A co do włosów to jestem do nich strasznie przywiązana…
Jestem z Łodzi ale często bywam w Katowicach, Gliwicach, Warszawie i Krakowie (praca wyjazdowa)
Także jeśli ktoś chce mi pomóc dajcie znać priv :)

Mężczyzna

dszjan

Cichy Podglądacz
Hej! Szukam osoby która obcięłaby mi włosy i nie przeraziłaby się moich emocji podczas cięcia… Niestety zaczynam leczenie i muszę je ściąć, najpierw może do brody bo nie mam odwagi krócej, bo są do pasa. Nie chcę tego robić u fryzjera bo wstydzę się, że polecą mi łzy przy sporej ilości osób 😔 A co do włosów to jestem do nich strasznie przywiązana…
Jestem z Łodzi ale często bywam w Katowicach, Gliwicach, Warszawie i Krakowie (praca wyjazdowa)
Także jeśli ktoś chce mi pomóc dajcie znać priv :)

Mężczyzna

dszjan

Cichy Podglądacz
Także jeśli ktoś chce mi pomóc dajcie znać priv
Ja dam dla pieniędzy i to gole aż do skóry tylko że jestem z Suwałk