• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Kobieta

Klaudia00

Cichy Podglądacz
fetysz włosów mam od bardzo dawna, a w szczególności na dlugie włosy u facetów. może są tu tacy posiadacze długich najlepiej za ramiona wlosow i może chcieliby je obciąć? chętnie pogadam jeśli również cie to kręci 😀

Mężczyzna

ŁowcaWłosów

Nowicjusz
Kilka lat temu ogoliłem sobie głowę na lato. Dzieci się popłakały (ze smutku, nie ze śmiechu) i zakazały mi takich ekstrawagancji.
Ja generalnie pragnę ostrzyc kobietę, spuścić się jej na główkę, ale życiową partnerkę mam długowłosą i za nic nie dałbym jej obciąć więcej niż centymetr włosów, plus sam mam traumę co do maszynki, zapuściłem długie włosy i tylko podcinam

Mężczyzna

niewiem12

Cichy Podglądacz
Ja generalnie pragnę ostrzyc kobietę, spuścić się jej na główkę, ale życiową partnerkę mam długowłosą i za nic nie dałbym jej obciąć więcej niż centymetr włosów, plus sam mam traumę co do maszynki, zapuściłem długie włosy i tylko podcinam
Oj tak marzę o tym samym, natomiast ja też mam podobnie, uwielbiam łyse głowy u kobiet ale sam mam długie włosy i nie wyobrażam kiedykolwiek się zgolić

Mężczyzna

projekt_fetysz

Cichy Podglądacz
Ostatnimi czasy mam ogromną chęć na ścięcie kobiecie włosów na bardzo krótko lub nawet ogolić na zero.
Do tej pory tylko jakieś long boby, wolfcuty, keratyny, proste kolory robiłem. No i nie raz i nie dwa ścinałem na fundacje.
Ale mega mi się marzy ścięcie kobiety na bardzo krótko i/lub zgolenie na zero.

Mężczyzna

ŁowcaWłosów

Nowicjusz
Ostatnimi czasy mam ogromną chęć na ścięcie kobiecie włosów na bardzo krótko lub nawet ogolić na zero.
Do tej pory tylko jakieś long boby, wolfcuty, keratyny, proste kolory robiłem. No i nie raz i nie dwa ścinałem na fundacje.
Ale mega mi się marzy ścięcie kobiety na bardzo krótko i/lub zgolenie na zero.
A to jakimś fryzjerem jesteś czy tak w wolnym czasie?