• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz spermy

Mężczyzna

Cumlover

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim,
Chciałbym wam opowiedzieć o swoim fetyszu spermy. Uwielbiam widok nasienia na kobiecym ciele, jak je połyka, wciera w skórę, bawi się nim. Uprawiam sex w prezerwatywie po czym proszę żonę o wypicie świeżo wydojonej spermy prosto z tej gumki.
Zbieram nasienie do pojemniczka i je zamrażam, kiedy mam go już dosyć dużo wtedy je rozmrażam, wlewam do kieliszka od koktajlu i każe żeby żona się nią bawiła, smakowała, polewała i wcierała w piersi, cipkę, pupę 😈😈😈

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
też lubię jak żona bawi się moją spermą, jak robi sobie z niej maseczkę na twarzy lub jak wciera ją w piersi, i najlepiej jak zaraz po tym gdy serma nie do końca wyschnie wychodzimy na spacer lub do sklepu na zakupy i parzymy po ludziach czy ktoś rozpoznał zapach

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
też lubię jak żona bawi się moją spermą, jak robi sobie z niej maseczkę na twarzy lub jak wciera ją w piersi, i najlepiej jak zaraz po tym gdy serma nie do końca wyschnie wychodzimy na spacer lub do sklepu na zakupy i parzymy po ludziach czy ktoś rozpoznał zapach
mi kiiedys koleżanka w pracy zwaliła konia przez spodnie i z całą zawartością spermy w majtkach musiałem wejsc do autobusu a co najgrosze potem wejść do domu gdzie byla moja żona a ja cały czas czułem tę spermę.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mi kiiedys koleżanka w pracy zwaliła konia przez spodnie i z całą zawartością spermy w majtkach musiałem wejsc do autobusu a co najgrosze potem wejść do domu gdzie byla moja żona a ja cały czas czułem tę spermę.
żona kiedyś poszła do pracy z mokrymi od mojej spermy cyckami, opowiadała mi że cały dzień czuła zapach spermy z cycków

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Trochę nie w temacie spermy, ale jeśli chodzi o zapach, to pamiętam jak w szkole średniej smyralismy się w pokoju w internacie z moją dziewczyną. Zrobiłem jej palcówke i nie umyłem rąk, szybko pobieglismy na lekcje i pamiętam że cały czas czułem zapach jej cipki na moich palcach. Nie mogłem się skupić.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
Trochę nie w temacie spermy, ale jeśli chodzi o zapach, to pamiętam jak w szkole średniej smyralismy się w pokoju w internacie z moją dziewczyną. Zrobiłem jej palcówke i nie umyłem rąk, szybko pobieglismy na lekcje i pamiętam że cały czas czułem zapach jej cipki na moich palcach. Nie mogłem się skupić.
ja bym co chwila wąchał i lizał pachnące cipką palce

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
zazdroszczę widoku, też chciałbym zobaczyć spermę innego pana na ciele mojej żony, najlepiej kilku panów finiszujących na jej twarz i piersi
Jejku...az mnie ciarki przeszly...
Przyznam,ze masz otwartą wyobraznie- oraz ciekawe pomysly
Mam takie same fantazje,dodatkowo,dla podniesienia napiecia,rozwijam scenariusz w miejscu,jak np.na plazy czy podczas imprezy,gdzie inni moga obserwowac,a kazdy chetny moze sie skusic i skorzystac samemu...

Mężczyzna

Tadeusz1965

Seks Praktykant
Sporo masz Waszmość w tych slipkach!
Tylko całe 19 cm heh a jeśli chodzi o spermę to moja bardzo często daje innym i taki widok spermy na ciele lub kapiacej z cipki nie jest mi obcy. Oczywiście ja potem jestem do posprzątania a że moją stała się ostrą domina jakiś czas temu w stosunku do mnie to jak co pytajcie