Na samą myśl już się robię mokry🫣Uwielbiam pieścić myszkę mojej Ż przez takie cieniutkie nylonowe rajstopki albo majteczki i patrzeć jak zaczynają robić się mokre i lepkie. Mógł bym ją tak lizać godzinami.

Na samą myśl już się robię mokry🫣Uwielbiam pieścić myszkę mojej Ż przez takie cieniutkie nylonowe rajstopki albo majteczki i patrzeć jak zaczynają robić się mokre i lepkie. Mógł bym ją tak lizać godzinami.
Do myszki dodałbym jeszcze dupkę i nogiUwielbiam pieścić myszkę mojej Ż przez takie cieniutkie nylonowe rajstopki albo majteczki i patrzeć jak zaczynają robić się mokre i lepkie. Mógł bym ją tak lizać godzinami.
A co na to żona? Czy robisz to gdy ona nie widzi?Czasem lubię zrobić taką małą perwersyjkę że jak coś kupię (bieliznę, rajstopy, pończochy)i moja Ż nie chce tego założyć to wtedy mówię ok. Dobra to w takim razie ja sobie ubiorę. Strasznie mnie to czasem jara jak założę takie śliskie rajstopy.
Byłbym wdzięczny gdyby potem takie rajstopki włożyła mi do ust. Mogłyby być jako knebelJakiś czas temu oglądałem fajny filmik jak dziewczyna chodzi po domu w spódniczce. Siada na kanapie i zaczyna wyciągać z muszelki schowane tam wcześniej rajstopki, a następnie je ubiera na goły tyłeczek. Oczywiście znalazłem też filmik w drugą stronę jak rozbiera rajstopki i chowa do muszelki. Ciekaw jestem czy któraś z forumowiczek mogła by zabrać w ten sposób zapasowe rajstopy np na imprezę sylwestrową- warto mieć, zawsze może polecieć oczko.![]()
Od kilku lat kochamy się z żoną tylko w rajstopach. Ona i jaWitam
Ktoś chętny popisać o rajstopach ?
Zawsze chętnyOd kilku lat kochamy się z żoną tylko w rajstopach. Ona i ja![]()
Do czego ? Noszenia rajstop ? Trójkąta ?Zawsze chętny
No to witam w klubie, ja dodatkowo zakładam jeszcze kilka kombinezonów z Lycry, żeby być całkiem opięty. Mega uczucie.Mam od dawna jeszcze jeden fetysz związany z rajstopami. Kolekcjonuję rajstopy, które moja żona zamierzała wyrzucić. Uwielbiam kiedy nikogo nie ma w domu zakładać ile tylko się da naraz. Po kilka par na nogi, następnie zakładam rajstopy tak aby jedna część była na głowie, a druga na ręce. Kolejno tak samo z drugiej strony. Na głowę wkładam też parę pończoch jedna na drugą albo kolejne rajstopy po dwie nogawki na raz na głowę. Lubię czuć się ciasno opięty rajstopami. Lubię mieć na głowie wiele wsrstw tak aby z trudem docierało przez nie powietrze. Kiedy to wszystko mam pozakładane to ubieram jeszcze jedną parę z wyciętym krokiem. Wkładam przez otwór głowę a do nogawek znów ręce. Na to wszystko zakładam ciasne body z śliskiej czarnej lycry. Uwielbiam czuć tę śliskość i ciasne opięcie całego ciała. Kiedy już dojdę, co w tym stroju następuje bardzo szybko to chcąc złapać głębszy oddech nie mogę szybko zdjąć rajstop z głowy bo są pod pozostałymi warstwami i muszę najpierw ściągnąć body i rajstopy z rąk i ramion aby dostać się do kolejnych warstw. Mega uczucie super podniecające. Czasem też mogę założyć rajstopki przy żonie w czasie seksu, ogólnie jej to nie przeszkadza.
A my w Lycrach dla podkręcenia ....Od kilku lat kochamy się z żoną tylko w rajstopach. Ona i ja![]()