• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz Rajstop

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Czasem lubię zrobić taką małą perwersyjkę że jak coś kupię (bieliznę, rajstopy, pończochy)i moja Ż nie chce tego założyć to wtedy mówię ok. Dobra to w takim razie ja sobie ubiorę. Strasznie mnie to czasem jara jak założę takie śliskie rajstopy.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Czasem lubię zrobić taką małą perwersyjkę że jak coś kupię (bieliznę, rajstopy, pończochy)i moja Ż nie chce tego założyć to wtedy mówię ok. Dobra to w takim razie ja sobie ubiorę. Strasznie mnie to czasem jara jak założę takie śliskie rajstopy.
A co na to żona? Czy robisz to gdy ona nie widzi?

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Tak. Zakładam bez skrupułów.. Czasem to nawet się cieszę jak czegoś nie chce dla mnie założyć bo mam pretekst żeby włożyć coś co mnie samego jara. Już tak mam że normalnie trochę jeszcze brakuje mi odwagi na pewne samodzielne działania, pomimo że bardzo czegoś pragnę. Ale jak już mam ze strony mojej Ż jakikolwiek zapalnik, hasło to zachamowania ustępują i realizuję najśmielsze fantazje. Można o tym przeczytać w sporej ilości moich wpisów w różnych innych tematach.

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Kiedyś kupiłem jakieś budżetowe rajstopy otwarte i były za małe dla Ż więc żuciła chasło sam sobie ubierz. Miałem je dopóki oczka nie poleciały😁. Potrafiłą mnie za nie złapać kiedy byłem na górze i mocno przyciągać do siebie😀 więc chyba się podobało. Nie robi jej się od tego widoku mokro ale jak od czasu do czasu założę przy niej takie rajtki albo porzyczę sobie śliskie obcisłe stringi z lycry to mówi że się jej to podoba i namawia mnie żebym w jej bieliźnie gdzieś wyszedł np. na zakupy albo do pracy. Na razie się troszkę boję no bo jak mnie potrąci samochód to bym trochę dziwnie w szpitalu wyglądał tak ubrany🤣🤣🤣

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Jakiś czas temu oglądałem fajny filmik jak dziewczyna chodzi po domu w spódniczce. Siada na kanapie i zaczyna wyciągać z muszelki schowane tam wcześniej rajstopki, a następnie je ubiera na goły tyłeczek. Oczywiście znalazłem też filmik w drugą stronę jak rozbiera rajstopki i chowa do muszelki. Ciekaw jestem czy któraś z forumowiczek mogła by zabrać w ten sposób zapasowe rajstopy np na imprezę sylwestrową- warto mieć, zawsze może polecieć oczko.😁

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Jakiś czas temu oglądałem fajny filmik jak dziewczyna chodzi po domu w spódniczce. Siada na kanapie i zaczyna wyciągać z muszelki schowane tam wcześniej rajstopki, a następnie je ubiera na goły tyłeczek. Oczywiście znalazłem też filmik w drugą stronę jak rozbiera rajstopki i chowa do muszelki. Ciekaw jestem czy któraś z forumowiczek mogła by zabrać w ten sposób zapasowe rajstopy np na imprezę sylwestrową- warto mieć, zawsze może polecieć oczko.😁
Byłbym wdzięczny gdyby potem takie rajstopki włożyła mi do ust. Mogłyby być jako knebel 😋👅

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Kiedyś po imprezie kiedy moja Ż wróciła mocno wstawiona i zasnęła po sexie nago włożyłem jej powoli jedną parę tak że wystawał tylko kawałeczek stopki. Kiedy je wyciągałem powoli za stópkę to muszelka zrobiła się mega mokra a jak wychodziła grubsza guma w pasie to wstrząsnął nią spazm organu. Coś pięknego. Jeszcze pół godziny przytulałem twarz do tych rajstopek.

Mężczyzna

mateusz5107

Cichy Podglądacz
Uwielbiam, teraz po sylwestrze moja wrzuciła do prania czarne 15 den rajstopki. Część te stópkowa założyłem na penisa i już 2 razy tam skończyłem. Mnie kręci bardzo, wiadomo najbardziej na kobiecie ale też lubię spuszczać się na noszone rajtki.