• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz rajstop: czy facetów podniecają rajstopki?

Mężczyzna

Kormoran

Nowicjusz
Rajstopy - jedna z kilku rzeczy typowo kobieca. Kobieta w rajstopach/ pończochach daje do zrozumienia ze eksponuje swoją kobiecość. Rajstopy to nieliczna część garderoby kobiecej która tak mnie podnieca że chce ją założyć. Aktualnie najbardziej podniecają mnie rajstopy ażurowe z wzorem kwiecistym. 🥰
I co? Założyłeś?

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
37f51372235114da9ed91f44b6243ce0.jpg

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Ja też kocham rajstopy, jak widzę kobietę w rajstopach to nie mogę oderwać wzroku. Marzy mi się porządny footjob zrobiony przez jakas Panią. Ale lubię też sam je zakładać i się w nich ostro masturbować. Jedyne na razie doświadczenie to jak koleżance siostry masowałem stopy w rajstopach na więcej nie było okazji.

Mężczyzna

Kormoran

Nowicjusz
Ja też kocham rajstopy, jak widzę kobietę w rajstopach to nie mogę oderwać wzroku. Marzy mi się porządny footjob zrobiony przez jakas Panią. Ale lubię też sam je zakładać i się w nich ostro masturbować. Jedyne na razie doświadczenie to jak koleżance siostry masowałem stopy w rajstopach na więcej nie było okazji.
Mam tak samo!
Panie w rajstopach albo pończochach ZAWSZE sciągają mój wzrok.
próbowałeś zakładać pończochy? Szpilki? Pas?

Kobieta

MoonikaWaw

Nowicjusz
A ja mam fobię na rajstopy podczas igraszek i nie założylabym dla żadnego faceta.

Co innego pończoszki, te uwielbiam w każdym kolorze i fasonie.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Dla mnie rajstopy są całkowicie antyseksualne.
Hmm rajstopy daleko od pończoch nie leżą... W dużej ilości strojów nawet na pierwszy rzut oka nie widać czy Pani ma ubrane rajstopy czy pończochy 🧐
Zastanawiam się po prostu skąd takie podejście do rajstop...? Nie lubisz dotyku nylonu w kroczu?
Czy może jest to związane z jakąś historią?

Kobieta

MoonikaWaw

Nowicjusz
Hmm rajstopy daleko od pończoch nie leżą... W dużej ilości strojów nawet na pierwszy rzut oka nie widać czy Pani ma ubrane rajstopy czy pończochy 🧐

Zastanawiam się po prostu skąd takie podejście do rajstop...? Nie lubisz dotyku nylonu w kroczu?
Czy może jest to związane z jakąś historią?
Co innego ubieranie na codzień, co innego na igraszki.

To zadanie do psychoanalityka, który może doszuka się u mnie jakiejś traumy z przedszkola ;)

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Kocham rajstopy i noszę je na codzień ☺️