• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz rajstop: czy facetów podniecają rajstopki?

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
I bardzo dobrze, że rajstopy zostały zawłaszczone przez kobiety, bo dzięki temu możemy teraz oglądać seksowne nóżki w tej delikatnej materi i jest to super widok, szczególnie jeżeli doda się do tego krótką spódniczkę i szpilki.
Wiem, że może w moich ustach brzmi to trochę nieszczerze, bo sam czasami lubię wskoczyć w rajstopki, ale wiem, że na kobiecych nogach jest ich właściwe miejsce. A najważniejsze jest to, aby pod rajstopami nogi nie były owłosione 😜
W Japonii wymyślili albo jakimś innym Azjatyckim kraju rajstopki z włosami- tak zwane antygwałtki i co więcej pomaga. :)

Mężczyzna

Young_Friend

Cichy Podglądacz
Rajstopy i pończochy na kobiecych nogach wzbudzają u mnie jakieś inne zmysły haha
Co lepsze, jeżeli widzę kobietę, która normalnie nie byłaby w moich oczach atrakcyjna, ale ma na sobie rajstopy - automatycznie jest u mnie 10/10 😵💫
To jest śmieszne, ale nawet na imprezie w klubie „uderzam” tylko do tych, które mają na sobie rajstopy 😂

Mężczyzna

Young_Friend

Cichy Podglądacz
Rajstopy i pończochy na kobiecych nogach wzbudzają u mnie jakieś inne zmysły haha
Co lepsze, jeżeli widzę kobietę, która normalnie nie byłaby w moich oczach atrakcyjna, ale ma na sobie rajstopy - automatycznie jest u mnie 10/10 😵💫
To jest śmieszne, ale nawet na imprezie w klubie „uderzam” tylko do tych, które mają na sobie rajstopy 😂
Łączy się to także ze stopami - gołe damskie stopy mi się podobają (tak, jestem stópkarzem) ale nie do takiego stopnia jak stopy w rajstopach - wtedy jest obłęd 😂

C

col.Greg

Guest
Mnie podniecają. Sczególnie wtedy gdy kobieta zakłada rajstopy lub poprawia je na sobie. Jeżeli jest to oderwane od czynności "okołoseksualnych" ma niesamowity uroki działa na mnie bardzo podniecajaco. I jeszcze jej zdziwione spojrzenie - "no co tak na mnie patrzysz?". Wtedy jest dopiero obłęd :devilish::p:cool:

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Rajstopy na kobiecych nogach bardzo mnie podniecają. Szczególnie w połączeniu z mini i szpilkami. A gdy jeszcze błyśnie fragment białych majteczek - rewelacja 🥰

Mężczyzna

daniel644

Nowicjusz
Ja mam podobnie wiec wiem o czym mówisz ☺️