Ja tam bym się czymś takim nie chwaliła, no ale...Też mam trochę podkolanówek, ale po boju z 5 lat nie śmigałem
Ja tam bym się czymś takim nie chwaliła, no ale...Też mam trochę podkolanówek, ale po boju z 5 lat nie śmigałem
Zgadza się, zwłaszcza że pytanie autora jest o rajstopkiJa tam bym się czymś takim nie chwaliła, no ale...
Te też masz?Zgadza się, zwłaszcza że pytanie autora jest o rajstopki
Dobra, napiszę coś, ale proszę, niech to zostanie między nami Swoich rajstop nie mam, ale... Lubię trochę narozrabiać w internecie i kiedyś, jak już trochę mierziło mnie towarzystwo na pewnym czacie, gdzie są kamerki, wszedłem pod damskim nickiem i wcześniej się do tego wejścia odpowiednio przygotowałem Otóż wypchałem sobie bluzkę skarpetkami i założyłem sweter drugiej połówki. Tak przygotowany odpaliłem kamerkę, mam włosy na buzi i dosyć głęboko na szyi, więc kamerka była ustawiona tylko tak naprawdę na dekolt. Oglądało mnie chyba ze 40 facetów, którzy byli święcie przekonani, że jestem babą Ponieważ było mi żal mojego kolegi, że go wkręcam, a który był wśród oglądających, to mu napisałem na priv: "Piotruś, to ja, nie wal" Więcej grzechów nie pamiętam A rajstopy - rulezzz!Te też masz?
Jeszcze Cię wtedy na łonie forum nie byłoDobra, historia pro, musiałeś wygladać zjawiskowo tylko jednego nie rozumiem - czemu nie zapodałeś nam tu nigdzie linka i godziny tego super występu?
Powtórzysz ten performance?Jeszcze Cię wtedy na łonie forum nie było
Tylko czy ostrzeżenie dotarło na czas...Dobra, napiszę coś, ale proszę, niech to zostanie między nami Swoich rajstop nie mam, ale... Lubię trochę narozrabiać w internecie i kiedyś, jak już trochę mierziło mnie towarzystwo na pewnym czacie, gdzie są kamerki, wszedłem pod damskim nickiem i wcześniej się do tego wejścia odpowiednio przygotowałem Otóż wypchałem sobie bluzkę skarpetkami i założyłem sweter drugiej połówki. Tak przygotowany odpaliłem kamerkę, mam włosy na buzi i dosyć głęboko na szyi, więc kamerka była ustawiona tylko tak naprawdę na dekolt. Oglądało mnie chyba ze 40 facetów, którzy byli święcie przekonani, że jestem babą Ponieważ było mi żal mojego kolegi, że go wkręcam, a który był wśród oglądających, to mu napisałem na priv: "Piotruś, to ja, nie wal" Więcej grzechów nie pamiętam A rajstopy - rulezzz!
Do tej pory to wszystkim opowiada Różne zresztą tam jaja robiłem, jestem banowany, jak tylko się pojawięTylko czy ostrzeżenie dotarło na czas...
Nie do wiaryjestem banowany, jak tylko się pojawię
Przecież tu siedzisz, więc o co Ci chodzi?Nie ma miejsca w świecie dla uczciwego trolla
Tylko dzięki wyrozumiałości Konika, napisał mi swego czasu, że jestem najczęściej raportowaną osobą w ostatnim okresie A rajstopy śnią mi się dzień i noc ))Przecież tu siedzisz, więc o co Ci chodzi?
A obcasy, żeby w krwi w rzeźni nie stać czasy się zmieniają. Chociaż powiedziałabym, że pod tym względem na lepszeŚmiejmy się śmiejmy z rajstop, a to kolejny pomysł mężczyzn, który został zawłaszczony przez kobiety mężczyznom... no dobra żart rajstopki są z nami długo w kulturze i na nogach kobiecych wyglądają niebo lepiej. Lecz kiedyś mężczyźni używali ich do eksponowania swoich nóg również...
Zgadza się i nadal podbicie w butach jest wykorzystywane w niektórych przypadkach. Co do szpilek to męskie były na grubym a kobiece na cieńkiej nóżce. W sumie podobnie jak z rajstopami przestano ich używać bo kojarzono ze złą arystokracją.A obcasy, żeby w krwi w rzeźni nie stać czasy się zmieniają. Chociaż powiedziałabym, że pod tym względem na lepsze
Śmiejmy się śmiejmy z rajstop, a to kolejny pomysł mężczyzn, który został zawłaszczony przez kobiety mężczyznom... no dobra żart rajstopki są z nami długo w kulturze i na nogach kobiecych wyglądają niebo lepiej. Lecz kiedyś mężczyźni używali ich do eksponowania swoich nóg również..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Fetysz rajstop/pończoch | Fantazje erotyczne | 5 | |
F | Fetysz rajstop | Seks fotki i filmy | 3 | |
spełnianie marzeń (fetysz szpilek, rajstop, pończoch, nóg) | Ogłoszenia | 0 | ||
Fetysz rajstop i nie tylko(jestem wypłacalny;-)! | Ogłoszenia | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 |