C
col. Greg
Guest
jakaś gwiazda show biznesu , ale nie podam Ci szczegółówcła na biało, charakterystyczny biały płaszcz..Swoją drogą, zastanawiam się kiegy ostatnio widziałem gdzieś kobietę w białch rajstopach? P
jakaś gwiazda show biznesu , ale nie podam Ci szczegółówcła na biało, charakterystyczny biały płaszcz..Swoją drogą, zastanawiam się kiegy ostatnio widziałem gdzieś kobietę w białch rajstopach? P
ok. konkrety daj na privMoże polecisz jakąś ładna papużkę może te koleżamke, no wiesz.. / aga jak ten top to ostrzez/
A może chciałabyś pokazać swoje stopy w rajstopach? Jest od tego wątekChyba po prostu nigdy nie widział takich rajstop
pol-pl-Rajstopy-imitujace-ponczochy-20-DEN-IMRISKA-BLACK-43862-1 hosted at ImgBB
Image pol-pl-Rajstopy-imitujace-ponczochy-20-DEN-IMRISKA-BLACK-43862-1 hosted in ImgBBibb.co
Przemyślę sprawę. Nie chcę rozwalać systemówA może chciałabyś pokazać swoje stopy w rajstopach? Jest od tego wątek
Tu nie ma co myślećPrzemyślę sprawę. Nie chcę rozwalać systemów
Prosimy o pozytywne rozpatrzeniePrzemyślę sprawę. Nie chcę rozwalać systemów
Tylko w jakiej kolejności?Zawsze też można i rajstopy i pończochy założyć. Wtedy wszyscy zadowoleni
Najpierw pończochy.Tylko w jakiej kolejności?
Ja kiedyś przepadałem za grubszymi, nie wiem dlaczego 15-20 DEN teraz bym powiedziałA jaka grubość rajstop według was najlepsza?
Dokładnie, ale jeszcze cieńsze też są megaJa kiedyś przepadałem za grubszymi, nie wiem dlaczego 15-20 DEN teraz bym powiedział
20 to max. Najlepiej 8-15den, do tego z połyskiem.Dokładnie, ale jeszcze cieńsze też są mega
Matowe 🩵20 to max. Najlepiej 8-15den, do tego z połyskiem.
Z połyskiem są fajniejsze w dotyku.Matowe 🩵
A to akurat prawda, tylko w słońcu nogi się świecą jak żarówkiZ połyskiem są fajniejsze w dotyku.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Fetysz rajstop/pończoch | Fantazje erotyczne | 5 | |
F | Fetysz rajstop | Seks fotki i filmy | 3 | |
spełnianie marzeń (fetysz szpilek, rajstop, pończoch, nóg) | Ogłoszenia | 0 | ||
Fetysz rajstop i nie tylko(jestem wypłacalny;-)! | Ogłoszenia | 1 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 |