• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz mojej dziewczyny - pytanie do lewatyw

Mężczyzna

Rossan

Cichy Podglądacz
Jakiś czas temu moja dziewczyna podzieliła się ze mną swoim fetyszem lewatywy powietrzem- fetysz gdzie pompujesz się powietrzem do swoich limitów. A że ja praktycznie pierwszy raz o tym słyszę to nie mam zielonego pojęcia jak to wykonać. Niby mam w szufladzie zarówno pompkę rowerową jak i automatyczną pompkę do akwarium (z regulowaniem przepływu powietrza oczywiście). I moje pytanie brzmi - jak to wykonać i jakie odczucia powinny przy tym być?

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Jakiś czas temu moja dziewczyna podzieliła się ze mną swoim fetyszem lewatywy powietrzem- fetysz gdzie pompujesz się powietrzem do swoich limitów. A że ja praktycznie pierwszy raz o tym słyszę to nie mam zielonego pojęcia jak to wykonać. Niby mam w szufladzie zarówno pompkę rowerową jak i automatyczną pompkę do akwarium (z regulowaniem przepływu powietrza oczywiście). I moje pytanie brzmi - jak to wykonać i jakie odczucia powinny przy tym być?
A dziewczyna nie wie?

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Może to księżniczka zamieniona w żabę. Dmuchanie żab przez słomkę bylo kiedyś dość popularne na wyjazach wakacyjnych.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
[...] jak to wykonać i jakie odczucia powinny przy tym być?
A tam będziesz bawił się w powietrze... Powietrze jest dla noob-ów... propan-butan i jedziesz 😝
Odczucia... gorące, ogniste, a momentami odlotowe. Jeśli przesadzisz z ilością, ryzykujesz dynamiczną przeprowadzką wraz z mieszkaniem na sąsiednią ulicę lub nawet dzielnicę ;)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry