Nie rozmawiamy tutaj o 7 latku tylko o dorosłej relacji popartej zaufaniem i ekscytacjąWidziałam małego penisa, a raczej siusiaka u mojego siostrzenca. Dwa lata temu. Miał wtedy 7 lat. I zdecydowanie nie jest to mój fetysz.
Nie rozmawiamy tutaj o 7 latku tylko o dorosłej relacji popartej zaufaniem i ekscytacjąWidziałam małego penisa, a raczej siusiaka u mojego siostrzenca. Dwa lata temu. Miał wtedy 7 lat. I zdecydowanie nie jest to mój fetysz.
Miałem kilka razy podczas sexuMiałeś kiedyś tego typu sytuację ?
W sumie racja, ale dla faceta z tym fetyszem to nie robi chyba różnicy, oczywiście lepiej by było jakby kobieta miała też z tego ekscytacje i podnieceniePytanie czy to "lubienie" wywołuje w nich taką ekscytację i podniecenie by ułatwić osiąganie orgazmu? Bo może to lubie, to tylko wywołuje zabawny uśmiech i nic poza tym
Z chęcią bym poczytał o tych sytuacjachMiałem kilka razy podczas sexu
Napisz na privZ chęcią bym poczytał o tych sytuacjach
Chodzi nam o małe penisy u dorosłych facetówWidziałam małego penisa, a raczej siusiaka u mojego siostrzenca. Dwa lata temu. Miał wtedy 7 lat. I zdecydowanie nie jest to mój fetysz.
Nie wiem, co masz na myśli pisząc o "facetach z górnej i średniej półki hierarchii", ale mam wiele koleżanek z małym biustem, które są postrzegane jako bardzo atrakcyjne. W efekcie albo mają wokół siebie wielu starających się facetów (jeśli są młodsze albo nie stworzyły związku), albo są w związkach z mężczyznami również postrzeganymi jako atrakcyjni (z racji urody albo statusu społecznego). Zależy, w jakiej hierarchii się obracaszKobiety z małym biustem są przez facetów z górnej i średniej półki hierarchii odrzucane. Czy cierpią z tego powodu, tego się prawdopodobnie nie dowiemy. Kobiety są bardzo emocjonalne i nie lubią mówić o takich drażliwych zagadnieniach jak rywalizacja o najlepszych facetów, gdy tej rywalizacji nie wygrywają.
Jakąś może tak ale na pewno nie duuużą większość. Uległy facet nie zaimponuje kobiecie.Zastanawiam się, czy takie poniżenie i ukegłość faceta rzeczywiście może podniecić jakoś kobietę.
Jakiej był wielkości?Widziałam małego penisa, a raczej siusiaka u mojego siostrzenca. Dwa lata temu. Miał wtedy 7 lat. I zdecydowanie nie jest to mój fetysz.
To dlaczego niektórzy na forum chwalą się, że zamykają sobie w klatkach ptaszki? Nie rozumiem tej postnowoczesności. Jak nie femboy, to gej. Jak nie cuckold, to simp. A do tego jeszcze ci zamknięci.Jakąś może tak ale na pewno nie duuużą większość. Uległy facet nie zaimponuje kobiecie.
Takie czasy, większa otwartość na sprawy seksualne w tym fetysze nawet najdziwniejszeTo dlaczego niektórzy na forum chwalą się, że zamykają sobie w klatkach ptaszki? Nie rozumiem tej postnowoczesności. Jak nie femboy, to gej. Jak nie cuckold, to simp. A do tego jeszcze ci zamknięci.
Bo są przestymulowani i potrzebują ciągle nowych bodźców, urozmaiceń. Do tego dochodzą fetyszyści.To dlaczego niektórzy na forum chwalą się, że zamykają sobie w klatkach ptaszki? Nie rozumiem tej postnowoczesności. Jak nie femboy, to gej. Jak nie cuckold, to simp. A do tego jeszcze ci zamknięci.
Relacje femdom z jedną partnerką tez uważasz za coś niezrozumiałego?Bo są przestymulowani i potrzebują ciągle nowych bodźców, urozmaiceń. Do tego dochodzą fetyszyści.
Dla mnie też nie jest to zrozumiałe. Seks z jednym partnerem może dawać pełnię przyjemność tylko trzeba mieć szczęście żeby trafić na tego właściwego.
Osobiście nie rozumiem wielu fetyszy ale to tylko dlatego, że sama ich nie mam. To co mam to upodobania które podkręcają są ale nie są niezbędne do podniecenia czy orgazmu.Relacje femdom z jedną partnerką tez uważasz za coś niezrozumiałego?
Racja, ważne żeby obie strony czerpały przyjemność z tego co razem robiąOsobiście nie rozumiem wielu fetyszy ale to tylko dlatego, że sama ich nie mam. To co mam to upodobania które podkręcają są ale nie są niezbędne do podniecenia czy orgazmu.
To, że nie rozumiem nie znaczy, że potępiam. Ważne żeby obu stronom było dobrze.
No wiesz, jakoś mi nie przyszło do głowy by zmierzyć.Jakiej był wielkości?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | fetysz małego penisa | Ogłoszenia | 0 | |
J | Fetysz małego penisa | Fetysze i perwersje | 6 | |
M | Fetysz kobiet z ogoloną głową | Fetysze i perwersje | 12 | |
L | Fetysz długich kobiecych włosów, zabawa we fryzjera | Ogłoszenia | 0 | |
A | Fetysz medyczny | Ogłoszenia | 2 |