• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz małego penisa

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Absolutnie podniecają mnie takie fantazje o kobiecie, która zwraca uwagę na mój mały rozmiar. Swobodnie mówi o tym, również wyrażając opinię, że woli większe. Trochę marzy mi się tak związek femdom, w którym mam ograniczoną możliwość penetrowania mojej Pani, raczej zaspokajam ją oralnie, rękami, zabawkami.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Absolutnie podniecają mnie takie fantazje o kobiecie, która zwraca uwagę na mój mały rozmiar. Swobodnie mówi o tym, również wyrażając opinię, że woli większe. Trochę marzy mi się tak związek femdom, w którym mam ograniczoną możliwość penetrowania mojej Pani, raczej zaspokajam ją oralnie, rękami, zabawkami.
Mam podobne fantazje

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ma 5 cm w spoczynku oraz 10 cm we wzwodzie. Sytuacji było wiele jak i koleżanek, które go widziało, jak byłem młodszy to miałem tendencję do bycia nudystą po alkoholu, często kończyłem domówki na golasa :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
I jakie były reakcje? Pozytywne, negatywne, neutralne?
Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małego :D

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małego :D
A jak z partnerkami szło? Przeszkadzał rozmiar?