• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz małego penisa

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Absolutnie podniecają mnie takie fantazje o kobiecie, która zwraca uwagę na mój mały rozmiar. Swobodnie mówi o tym, również wyrażając opinię, że woli większe. Trochę marzy mi się tak związek femdom, w którym mam ograniczoną możliwość penetrowania mojej Pani, raczej zaspokajam ją oralnie, rękami, zabawkami.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Absolutnie podniecają mnie takie fantazje o kobiecie, która zwraca uwagę na mój mały rozmiar. Swobodnie mówi o tym, również wyrażając opinię, że woli większe. Trochę marzy mi się tak związek femdom, w którym mam ograniczoną możliwość penetrowania mojej Pani, raczej zaspokajam ją oralnie, rękami, zabawkami.
Mam podobne fantazje

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ma 5 cm w spoczynku oraz 10 cm we wzwodzie. Sytuacji było wiele jak i koleżanek, które go widziało, jak byłem młodszy to miałem tendencję do bycia nudystą po alkoholu, często kończyłem domówki na golasa :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
I jakie były reakcje? Pozytywne, negatywne, neutralne?
Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małego :D

Mężczyzna

Synek

Cichy Podglądacz
Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małego :D
A jak z partnerkami szło? Przeszkadzał rozmiar?