No nawet by nie wypadałoNo wiesz, jakoś mi nie przyszło do głowy by zmierzyć.
No nawet by nie wypadałoNo wiesz, jakoś mi nie przyszło do głowy by zmierzyć.
Nie chodziło mi o dokładny pomiar. Pisałam wcześniej o dorosłym mężczyźnie, który miał penisa jak 7 latek. Dlatego zapytalam jak mały był ten którego widziałaś.No wiesz, jakoś mi nie przyszło do głowy by zmierzyć.
Nie wiem, że 3 - 4 cmNie chodziło mi o dokładny pomiar. Pisałam wcześniej o dorosłym mężczyźnie, który miał penisa jak 7 latek. Dlatego zapytalam jak mały był ten którego widziałaś.
Mam podobne fantazjeAbsolutnie podniecają mnie takie fantazje o kobiecie, która zwraca uwagę na mój mały rozmiar. Swobodnie mówi o tym, również wyrażając opinię, że woli większe. Trochę marzy mi się tak związek femdom, w którym mam ograniczoną możliwość penetrowania mojej Pani, raczej zaspokajam ją oralnie, rękami, zabawkami.
Ale znalezienie takiej partnerki jest niestety dość trudne chyba.Mam podobne fantazje
Jakiejś na stałe partnerki to trudno w takich klimatach, pojedyncze sytuacje i komentarze od kobiet mi się zdarzałyAle znalezienie takiej partnerki jest niestety dość trudne chyba.
Hmmm a faktycznie masz małego? Komentowały czasem to partnerki/koleżanki?Jakiejś na stałe partnerki to trudno w takich klimatach, pojedyncze sytuacje i komentarze od kobiet mi się zdarzały
Tak mam raczej małegoHmmm a faktycznie masz małego? Komentowały czasem to partnerki/koleżanki?
Ile cm? Sorry za osobiste pytanie. jestem zbyt ciekawy. I Hmm w jakiej sytuacji koleżanka miała okazję skomentować to?Tak mam raczej małegokoleżanki komentowały wiele razy
I jakie były reakcje? Pozytywne, negatywne, neutralne?Ma 5 cm w spoczynku oraz 10 cm we wzwodzie. Sytuacji było wiele jak i koleżanek, które go widziało, jak byłem młodszy to miałem tendencję do bycia nudystą po alkoholu, często kończyłem domówki na golasa![]()
Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małegoI jakie były reakcje? Pozytywne, negatywne, neutralne?
A jak z partnerkami szło? Przeszkadzał rozmiar?Jako takich negatywnych nie było, raczej pozytywne lub neutralne, przeważnie zdziwienie i niedowierzanie z faktu że się przed wszystkimi rozebrałem, a potem śmiech i komentarze na temat mojej nagości, przeważnie teksty w stylu ale masz małego albo w życiu nie widziałam takiego małego![]()
Nigdy wprost niczego nie usłyszałem na ten temat od stałych partnerekA jak z partnerkami szło? Przeszkadzał rozmiar?
Hmmm...A dużo ich miałeś? To były długie związki?Nigdy wprost niczego nie usłyszałem na ten temat od stałych partnerek
Nie dużo i nie długie związkiHmmm...A dużo ich miałeś? To były długie związki?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | fetysz małego penisa | Ogłoszenia | 0 | |
J | Fetysz małego penisa | Fetysze i perwersje | 6 | |
A | Fetysz maski | Fetysze i perwersje | 2 | |
![]() |
Mocny fetysz dla damskich majtek i wysokich obcasow. | Fetysze i perwersje | 7 | |
R | Fetysz mojej dziewczyny - pytanie do lewatyw | Fetysze i perwersje | 4 |