• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz małego penisa

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja, choć mam małego, nie mam takiego fetyszu. Dla mnie to jednak rodzaj autokastracji psychicznej. Wolę jednak zachować resztki poczucia własnej wartości.😁 W seksie realnym lubię jednak bardziej dominować, a ewentualne niedociągnięcia rozmiaru nadrabiam energią, namiętnością, pasją i wigorem.
Poniżenie dopuściłem do siebie tylko w fantazji o cuckoldzie, ale nigdy w żadnej formie w realu.

Zastanawiam się, czy takie poniżenie i ukegłość faceta rzeczywiście może podniecić jakoś kobietę.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mając na uwadze wypowiedzi kobiet na forum i nie tylko na forum, to posiadanie małego ptaszka jest samo w sobie dla mężczyzny poniżające, a ta ułomność dyskwalifikuje mężczyznę nią obciążonego w oczach kobiety znającej swoją wyższą wartość.

Zastanawiam się, czy takie poniżenie i ukegłość faceta rzeczywiście może podniecić jakoś kobietę.

Nie, to chyba raczej podniecać może mężczyzn. Poniżanie osobnika z małym ptaszkiem wydaje się być bowiem niecelowe, skoro jest on poniżony przez sam fakt posiadania krótkiego sprzętu.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Mając na uwadze wypowiedzi kobiet na forum i nie tylko na forum, to posiadanie małego ptaszka jest samo w sobie dla mężczyzny poniżające, a ta ułomność dyskwalifikuje mężczyznę nią obciążonego w oczach kobiety znającej swoją wyższą wartość.
Trochę to jednak smutne. Zawsze sobie myślę, czy kobiety z małymi piersiami czy tyłkiem też powinny czuć się poniżone i odrzucone przez facetów...
Nie, to chyba raczej podniecać może mężczyzn. Poniżanie osobnika z małym ptaszkiem wydaje się być bowiem niecelowe, skoro jest on poniżony przez sam fakt posiadania krótkiego sprzętu.
Hmmm... Chyba, że sadystyczna przyjemność... Kobiety są w tym bardzo wyrafinowane

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Trochę to jednak smutne. Zawsze sobie myślę, czy kobiety z małymi piersiami czy tyłkiem też powinny czuć się poniżone i odrzucone przez facetów...
Kobiety z małym biustem są przez facetów z górnej i średniej półki hierarchii odrzucane. Czy cierpią z tego powodu, tego się prawdopodobnie nie dowiemy. Kobiety są bardzo emocjonalne i nie lubią mówić o takich drażliwych zagadnieniach jak rywalizacja o najlepszych facetów, gdy tej rywalizacji nie wygrywają.