• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz kupy

Mężczyzna

pokerface2

Cichy Podglądacz
Mnie podnieca, testowalem z partnerką. Fajne doznanie, ale nie wiem czy warte powtorki, duzo sprzatania. + taki, ze od razu po nie trzeba uzywac lubrykantu do analka.

Mężczyzna

Sebersik

Cichy Podglądacz
Mam pytanie do zboczonych pań (i panów też) Czy robienie kupy sprawia wam przyjemność? Czuje sie troche dziwnie ale uczucie gdy duży stolec rozszerza moją dupeczke jest dla mnie mega przyjemne i mam ochote na więcej. Dla mnie to coś jak anal. Uczucie wypełnionego tyłka powoduje że mam ochote się pieprzyć. Mam kolege który powiedział mi że chciałby zobaczyć jak sram. Byłam w pierwszej chwili oburzona, ale po przemyśleniu tego jak orgazmistyczne to dla mnie jest, wywnioskowałam że wręcz podnieciło mnie to, że on chce zobaczyć jak z mojej czekoladowej dziurki, wychodzi twardy stolec. I tu pytanie do panów: Podnieca was damska tylna dziurka z której wychodzi kupa? Wszystkich obrzydzonych tym postem, uświadamiam że nikt nie każe wam tego czytać.
Robienie kupy z założenia powinno sprawiać przyjemność 😄 Nie bez powodu te rejony są tak unerwione :) Zazwyczaj to jest bardzo przyjemna i potrzebna czynność, którą organizm, a już na pewno te zdrowe robią. Tak, podnieca mnie pupa dziewczyny w tym kontekście i fakt, że zostawia to zapach. Tak samo lubię pierdzące dziewczyny, ze względu na zapach, który rozpyla wokoło i zostaje na pupie. Kręci mnie naturalny smrodek w tej części ciała u dziewczyn 😋🙂