• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Femdom handjob

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Wśród licznych zabaw wokół klimatu BDSM w czasie mnie po stronie uległego bardzo wysoko cenię femdom handjob. Uwielbiam być związany, nagi i kiedy dominującą kobietą bawi się jak tylko zechce, najczęściej nie mogłem dochodzić bez zezwolenia i bylem dominowany werbalnie i fizycznie. Musiałem lizac stopy, robiono mi facesitting czy rimming robić, ale bardziej chciałbym się skupić na kwestii ręcznej roboty. Uwielbiam taki długi edging, gdzie jest zakaz dochodzenia i jestem doprowadzony na skraju orgazmu, zdarzało się tak baaardzo długo nieraz, bardzo niezwykle wrażenia, a jak dostawałem pozwolenie na orgazm to zawsze był mega obfity, mocny i bardzo długi. Ogólnie mam intensywne doznania, ale wtedy potrafiły one trwać minutami, bo po orgazmie jeszcze długo nie przestawały stymulacji, jak byłem.mega nadwrażliwy. Lubicie takie akcje?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Ohh! Kocham, uwielbiam! Już nie wspomnę o spotkaniach w klimacie CFNM z większą ilością Pań, kiedy każda z nich poznęca się trochę nad kutasem i jajkami. Uwielbiam kiedy męczą fiuta jedna za drugą, a ta która wywoła wytrysk to przegrywa i musi zrobić jakieś zadanie wymyślone przez resztę dziewczyn.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Femdom handjob to było by coś wspaniałego. To jedno z moich marzeń, niestety raczej zostanie jako fantazja, bo moja żona nie chce mnie przywiązać ani też nie chce mi zrobić ręcznie. Mówiłem jej że chciałbym być zniewolony, żeby usiadła mi cipką na twarzy, założyła lateksowe rękawiczki, zwaliła mi ręcznie i finał złapany na rękę wlała mi do ust i rozsmarowała po twarzy. To by było super ale jakoś nie mogę jej przekonać.

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Pomyślałem, że wkleję tutaj mój post z fetlife'a, pewnie niektórzy docenią, a mnie też kręci wracanie do tamtych wspomnień, bo dalej się wiele nie zmieniło i naprawdę dawno nie byłem porządnie zdominowany, więc czasem sam sobie muszę stymulujące pomysły urządzać i np. teraz jakiś czas się nakręcam, że 2:30 godziny i jeszcze chwilkę tak porobię, ale rozkminilem że po takim czasie jak dojdę, to jak szybko dam radę zrobić to w drugi raz. Nagrać to chce z ciekawości i zastanawiałem się jaki cel będzie ambitny, ale zarazem realny i wyszło mi 6 minut. I wymyśliłem, że jak nie dam rady, to będzie mi się należeć jakaś kara... Napiszę w następnym poście jakie były rezultaty, ale to pewnie za pół godzinki. A tutaj wklejam obiecaną historię (która zamierzam całą przeczytać, wracać do tamtych wspmnien ;)):

Od jakiegoś czasu nie miałem konkretnej sesji ze mna na dole, więc postanowiłem napisać historię o ostatnim razie, kiedy zostałem porządnie zdominowany.

Odwiedziłem moją dziewczynę w jej studenckim mieszkaniu. Kiedy wróciłem do jej pokoju po papierosie i otworzyłem drzwi, stała tuż przede mną. Spojrzała mi prosto w oczy i powiedziała: „Rozbieraj się i klękaj na podłodze.”

Do tamtej chwili kilka razy to ja dominowałem ją, ale ona nigdy nie zrobiła tego wobec mnie. W ciągu kilku sekund byłem całkowicie nagi i klęczałem. Dotykała mojego penisa i jąder stopami. Byłem już całkowicie twardy. Zaśmiała się i nazwała mnie brudną dziwką, która podnieca się tak łatwo i ewidentnie jest gotowa na dominację.

Kazała mi lizać jej stopy, co robiłem bardzo entuzjastycznie. Po kilku minutach założyła mi obrożę i smycz, chwyciła mnie za głowę, zmusiła do spojrzenia jej w oczy i błagania, żeby napluła mi na twarz i do ust. Potem kazała mi wystawić język i splunęła prosto do moich ust oraz na całą moją twarz.

Następnie kazała mi uklęknąć z wypiętymi pośladkami do klapsów. Musiałem liczyć każde uderzenie, kiedy biła mnie drewnianą packą. Potem powiedziała, żebym szerzej rozstawił nogi, bo chciała też bić wewnętrzną stronę ud (powiedziała to, bo wiedziała, że to jedna z moich granic i dawała mi szansę użycia słowa bezpieczeństwa). Bałem się, ale błagałem ją, żeby nie biła zbyt mocno, i rozstawiłem nogi szerzej. Nie biła mnie bardzo mocno, ale czułem się niesamowicie upokorzony i całkowicie posiadany — szczególnie dlatego, że właśnie przesunęła jedną z moich granic.

Potem wzięła kilka kostek lodu z lodówki i położyła jedną na moich plecach, kiedy nadal klęczałem. Miałem pozostać nieruchomo, aż lód się roztopi i woda spłynie mi po plecach. Na pięć prób zawiodłem dwa razy. Powiedziała, że zostanę za to ukarany.

Zawiązała mi oczy, położyła mnie na łóżku, związała ręce za plecami i również nogi, szeroko je rozstawiając. Byłem w ścisłej pozycji bondage typu predicament. Przez chwilę brutalnie pieprzyła mnie ustami, każąc mi lizać jej usta, łechtaczkę i wciskać język głęboko do jej cipki. Oczywiście musiałem też dokładnie wylizać jej odbyt. Trwało to około 15 minut. Głośno jęczała i obrażała mnie słownie, mówiąc rzeczy typu: „Cały czas się trzęsiesz, chociaż nawet nie dotykam twojego kutasa” — co było prawdą. W końcu mocno doszła na moją twarz i ogłosiła, że moja prawdziwa kara właśnie się zaczyna.

Mocno związała mojego penisa i jądra, potem pieprzyła mnie w tyłek czymś (później zorientowałem się, że była to szklana butelka), jednocześnie robiąc mi ręką. Wiedziała, że nie wolno mi dojść bez pozwolenia. Szybko doprowadziła mnie na sam skraj orgazmu, po czym nagle przestała i zdjęła mi opaskę z oczu. Patrząc mi prosto w oczy, podała mi butelkę, która przed chwilą była w moim tyłku, i kazała włożyć ją do ust.

Potem powiedziała, że od teraz chce nagrać film. Wiedziała, jak bardzo kocham femdom handjoby, i obiecała mi co najmniej 30-minutowe nagranie, na którym będzie mnie doprowadzać na skraj i „doiła”.

Zaczęła nagrywać, postawiła stopę przy mojej twarzy i kazała mi ją lizać, podczas gdy zaczęła szybko i bardzo mocno mnie masturbować. Błagałem ją, żeby mocniej ścisnęła mojego penisa i jądra, bo wiedziałem, że inaczej nie dam rady się powstrzymać. Kiedy to zrobiła i zaczęła szybko mi robić ręką, moje mocno związane jądra mocno podskakiwały — były ogromne. Nadal musiałem błagać ją, żeby zwolniła, bo czułem, że mogę dojść w każdej chwili. Szalałem od jednego mocnego edge po drugim i w końcu zacząłem desperacko błagać o pozwolenie na orgazm. Powiedziałem jej, że zrobię wszystko. Cały czas mnie „doiła”, patrzyła mi w oczy, uśmiechała się, rozwiązała mnie i pociągnęła na kolana do łazienki. Już wiedziałem, czego chce.

Ukucnęła nade mną z cipką nad moją twarzą i kazała mi błagać o jej mocz do ust. Miałem wypić każdą kroplę. Prawie mi się udało, a potem wyczyściłem jej cipkę językiem. Następnie kazała mi znowu się położyć i związała mnie w tej samej pozycji co wcześniej.

Rozwiązała mojego penisa i jądra i zaczęła delikatnie mnie dotykać, jednocześnie robiąc małe podsumowanie całej dominacji do tej pory. Byłem niesamowicie napalony, a moje jądra były naprawdę pełne i ogromne.

Potem rozwiązała mi ręce i powiedziała, że idzie do toalety. W międzyczasie miałem znowu mocno związać penisa i jądra i czekać na nią. Zrobiłem dokładnie to, co kazała. Kiedy wróciła, powiedziała mi, żebym masturbował się według jej instrukcji. Kazała mi robić to tak szybko, jak tylko mogłem, przez około dwie minuty. Znowu zacząłem błagać o pozwolenie na dojście. Uśmiechnęła się i powiedziała: „Uważaj, czego sobie życzysz.”

Związała mnie ponownie w tej samej pozycji co wcześniej, dotknęła moich jąder i powiedziała, że są naprawdę pełne — prawdopodobnie jeden wytrysk nie wystarczy. Włożyła mi mały wibrator do tyłka, dała jedną ze swoich stóp do lizania, włączyła wibrator i zaczęła naprawdę szybko i mocno mnie „doić”. Liżąc jej stopę, musiałem błagać o pozwolenie na dojście. Nagle przestała, powiedziała, że ustawi wibrator na najmocniejszy poziom (poziom 3) i nastawiła timer na 3 minuty intensywnego „dojenia” na tym poziomie. Chciała też nagrać mój orgazm na wideo.

Cała sesja trwała już około 3,5 godziny, więc traciłem zmysły. Z mocnym wibratorem w tyłku i nią „dojącą” mnie jak dziwkę, jakoś udało mi się wytrzymać te 3 minuty. W końcu powiedziała, że mogę dojść.

To był ogromny wytrysk. Głośno jęczałem i krzyczałem, podczas gdy ona nadal bez przerwy robiła mi ręką, mimo że byłem już ekstremalnie wrażliwy. Wibrator nadal był ustawiony na poziom 3 i kompletnie wariowałem. Mój penis cały czas pozostawał twardy. Rozwiązała mi ręce, usiadła mi na twarzy i kazała szybko i mocno się masturbować. Namiętnie ją lizałem, a ona szybko znowu doszła na moją twarz. Potem wstała. Nadal się masturbowałem, kiedy doprowadziła mnie jeszcze raz na sam skraj i kazała mi przestać. Po tym zrobiła mi szybki i intensywny footjob i wystrzeliłem kolejną ogromną porcję.

To był koniec naszej zabawy tego dnia.

Czekam na wasze komentarze ;)

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Dałem radę wytrzymać do 3:00, ale po tym jak doszedłem, jednak wycofałem się z tego konkursu co wcześniej wymyśliłem, typowe DNS. Dobrze, że zaiste nie ma mnie kto ukarać :D

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Wśród licznych zabaw wokół klimatu BDSM w czasie mnie po stronie uległego bardzo wysoko cenię femdom handjob. Uwielbiam być związany, nagi i kiedy dominującą kobietą bawi się jak tylko zechce, najczęściej nie mogłem dochodzić bez zezwolenia i bylem dominowany werbalnie i fizycznie. Musiałem lizac stopy, robiono mi facesitting czy rimming robić, ale bardziej chciałbym się skupić na kwestii ręcznej roboty. Uwielbiam taki długi edging, gdzie jest zakaz dochodzenia i jestem doprowadzony na skraju orgazmu, zdarzało się tak baaardzo długo nieraz, bardzo niezwykle wrażenia, a jak dostawałem pozwolenie na orgazm to zawsze był mega obfity, mocny i bardzo długi. Ogólnie mam intensywne doznania, ale wtedy potrafiły one trwać minutami, bo po orgazmie jeszcze długo nie przestawały stymulacji, jak byłem.mega nadwrażliwy. Lubicie takie akcje?
Uwielbiam facesitting i wiązanie Mieszanie do danego zadania