Pytam ponieważ mój partner ma bzika na tym punkcieNie muszą kręcić, nie musi to być footjob. Po prostu się podobają i podniecają. Jeśli chodzi o mnie.
Rozumiem, bzik to bzik. Tobie współczuć, czy zazdrościć w związku z tym?Pytam ponieważ mój partner ma bzika na tym punkcie
Jak najbardziej kręcą, ale muszę być ładne i zadbane te z awatara są cudne
I to się chwali, powinnas zacząć głosić słowo stópkowe żeby każda kobieta zaczęła tak dbaćJa mam bzika na punkcie swoich stóp co tydzień nowy kolor i pielęgnacja
Faktycznie "coś" jest na rzeczyPewnie, że kręcą. Zwłaszcza gdy są zadbane i pomalowane ciemnym lakierem.
I tak btw @sylwia24 , Twoje stopy (jeśli to faktycznie Twoje na zdjęciu) już kiedyś widziałem. @KrystianBardocki99 podlinkował stronę ze zdjęciem które masz jako avatar i twierdził, że to stopy jego dziewczyny Agaty (?? jeśli dobrze pamiętam imię ale chyba tak, Agaty). Śmiechłem, bo najwyraźniej ktoś tu albo odstawia szopkę z fake kontem albo Krystian ma wyimaginowaną laskę
Nie wierzcie ludziom w internetach
To może pokaż jakie twoje stopki mają dziś kolorkiJa mam bzika na punkcie swoich stóp co tydzień nowy kolor i pielęgnacja
Cholera Sylwia została przyłapana, szokPewnie, że kręcą. Zwłaszcza gdy są zadbane i pomalowane ciemnym lakierem.
I tak btw @sylwia24 , Twoje stopy (jeśli to faktycznie Twoje na zdjęciu) już kiedyś widziałem. @KrystianBardocki99 podlinkował stronę ze zdjęciem które masz jako avatar i twierdził, że to stopy jego dziewczyny Agaty (?? jeśli dobrze pamiętam imię ale chyba tak, Agaty). Śmiechłem, bo najwyraźniej ktoś tu albo odstawia szopkę z fake kontem albo Krystian ma wyimaginowaną laskę
Nie wierzcie ludziom w internetach