• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje o żonach. Jakie macie

Mayki1290

Cichy Podglądacz
Hej wszystkim. Ciekawi mnie jakie macie fantazje o swoich żonach. Jedna z moich wielu fantazji jest taka że chciałbym zobaczyć moją 36 letnią żonke jak uprawia sex w biurze ze swoim starym szefem
Chciałbym oglądać żonę w akcji z drugą kobietą. Nie uczestniczyć tylko obserwować i się nakręcać by na koniec podejść i oblać jej piękne oczka.

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
1. Żona z koleżanką, ale konkretną. Mówiła mi, że kiedyś ta znajoma po kilku drinkach dawała jej sygnały, że chciałaby ją przelecieć, ale mojej żony kompletnie to nie kręci.

2. Żona z kolegą z pracy, którego znam. To relacja typu "work bestie", nic tam nie było i pewnie nic nie będzie, ale czasami fantazjuję sobie, że na imprezie integracyjnej idą na całość i zaliczają totalnie bezpruderyjny seks.

3. Stopy to jeden z moich fetyszy i kiedy żona zakłada sandały do pracy myślę o tym, że faceci gapią się na jej stopy, robią im zdjęcia z ukrycia, a potem walą do nich konia.

Kobieta

Natiw

Cichy Podglądacz
nie wiem .... plaża, nagość medyczna ...... ja bardzo lubię taką , zaraz się okaże że pan zazdrosny o ginekologa .... hi hi

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
A czy Panowie daliby mi zdominowac swoje żony? Moglibyście popatrzeć jak mój mąż je posuwa a ja siadam im na twarzy zeby wylizała mi cipkę. Uwielbiam taka zabawę, a jeszcze lepiej jak z cipki mi kapie sperma do ich ust. :) Albo rozchylalabym żonce pośladki zeby wyeksponować jej kakaowe oczko dla męża. Podnieca mnie widok jego kutasa chowajacego się w dziurce innej kobiety.

Kiedyś całowałam się z nim w czasie jak posuwał moją koleżankę (nasza pierwsza wymiana partnerów, potem mąż koleżanki posuwał tak mnie.).

Mężczyzna

Mineton

Cichy Podglądacz
A czy Panowie daliby mi zdominowac swoje żony? Moglibyście popatrzeć jak mój mąż je posuwa a ja siadam im na twarzy zeby wylizała mi cipkę. Uwielbiam taka zabawę, a jeszcze lepiej jak z cipki mi kapie sperma do ich ust. :) Albo rozchylalabym żonce pośladki zeby wyeksponować jej kakaowe oczko dla męża. Podnieca mnie widok jego kutasa chowajacego się w dziurce innej kobiety.

Kiedyś całowałam się z nim w czasie jak posuwał moją koleżankę (nasza pierwsza wymiana partnerów, potem mąż koleżanki posuwał tak mnie.).
Wyobraziłem to sobie.... wow😀

Mężczyzna

intrygo

Nowicjusz

Super zabawy, podniecenie niesamowite. my dopiero stawiające pierwsze kroki młode małżeństwo