ja bardzo lubię, i szukam pana na dłużej, na sensowne i bardzo zboczone rozmowy o naszych żonach, zapraszam do kontaktuHej, czy jest tu ktoś kto lubi obszernie porozmawiać o żonie?
ja bardzo lubię, i szukam pana na dłużej, na sensowne i bardzo zboczone rozmowy o naszych żonach, zapraszam do kontaktuHej, czy jest tu ktoś kto lubi obszernie porozmawiać o żonie?
Czytałem fajną historyjkę, bodajże na Lushstory. Żona z mężem chodziła na siłkę i wypinała tam swoje dupsko. Wszyscy się oglądali a trener pod pozorem macał. Na którymś treningu wychodziła często do toalety na dłuższe przerwy, aż w końcu mąż znalazł ją w pokoju trenerskim...Najświeższa...Laura zostaje po treningu na siłowni i uprawia seks z trenerem...w głowie już mam konkretne pozycje![]()
W mojej fantazji wygląda to trochę inaczej ale akceptuję. W ogóle ostatnio kręci Mnie temat siłowniCzytałem fajną historyjkę, bodajże na Lushstory. Żona z mężem chodziła na siłkę i wypinała tam swoje dupsko. Wszyscy się oglądali a trener pod pozorem macał. Na którymś treningu wychodziła często do toalety na dłuższe przerwy, aż w końcu mąż znalazł ją w pokoju trenerskim...
Napisz... pogadamyHej, czy jest tu ktoś kto lubi obszernie porozmawiać o żonie?
Wiem ocb spełniłem te fantazje około rok temuFantazja żonka z szefem zajebista
na twoich oczach?Wiem ocb spełniłem te fantazje około rok temu
Coś podobnego mogło mieć miejsce w mojej poprzedniej firmie. Przychodzili petenci,którym się faktury nie zgadzały. Po wyjściu z biura koleżanki się zgadzałyFantazja żonka z szefem zajebista
Masz na myli firmę, gdzie pracowałeś u Magdy?Coś podobnego mogło mieć miejsce w mojej poprzedniej firmie. Przychodzili petenci,którym się faktury nie zgadzały. Po wyjściu z biura koleżanki się zgadzały![]()
Nie,poprzednią firmęMasz na myli firmę, gdzie pracowałeś u Magdy?
Jak aktualne to prośba o priv.ja bardzo lubię, i szukam pana na dłużej, na sensowne i bardzo zboczone rozmowy o naszych żonach, zapraszam do kontaktu
Ciekawa fantazja czy tylko się uda .Fantazja nr.127
W te wakacje mojej żonie wpadnie w oko jakiś lovelasik z obsługi hotelowej, albo samotny wilk na wakcjach. Ja to zauważę i uknuje taką intrygę, że będzie się z nim ruchać do końca wyjazdu. Gdy wrócimy z wakacji, będzie gotowa na dalsze postępy![]()
Miałem tak w Ustce. Jest tam zarośiety krzewmi klif.Kolejna z fantazji. Obserwować kilku mlodych mężczyzn masturbujacych się na widok mojej żonki opalającej się na plaży
Kiedyś w końcu się uda. Alkohol, podniecenie, wakacje..tych kilka czynników zgubiło nie jedną babęCiekawa fantazja czy tylko się uda .