• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje o żonach. Jakie macie

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Moja kiedyś pijana dała się klepać po dupie trzem kolesiom na imprezie. Poszli w czwórkę na fajke do kuchni i zaczęli komplementować jej jędrne pośladki. Sama pierwsza się klepnęła. Potem tylko słyszałem soczyste klapsy i jej lekkie stęki. Musiało ją trochę boleć, ale skoro ich nie powstrzymała to znaczy, że jej się to podobało

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Też czasem fantazjuję, że mam żonę. Szczególnie, kiedy widzę, że w zlewie niepomyte naczynia, a chata wymaga posprzątanie. O umyciu okien nawet nie wspomnę. Pranie pominę, bo pralka jeszcze daje radę. Tak! Żona (czasem) by się przydała. 🤔

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Też czasem fantazjuję, że mam żonę. Szczególnie, kiedy widzę, że w zlewie niepomyte naczynia, a chata wymaga posprzątanie. O umyciu okien nawet nie wspomnę. Pranie pominę, bo pralka jeszcze daje radę. Tak! Żona (czasem) by się przydała. 🤔
Ja nie mam problemu z pracami domowymi, a ona w byciu kur... I jest super.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Przyjaźnimy się z parą lesbijekTam jest cały czas kłótnia, kto pomyje naczynia i zrobi pranie. O myciu okien nawet nie wspominają. Ogólnie w domu mają syf kiłę i mogiłę. Nie polecam Ci żony. Powiesz że to wyjątek. Otóż nie, ponieważ pracuję 10 lat z inną panią, która niedawno się rozwiodła ze swoją żoną (panią psycholog). Obie zawsze mają tłuste włosy i nie wyprasowane ciuchy. To już chyba lepiej mieć męża bałaganiarza 😉

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Przyjaźnimy się z parą lesbijekTam jest cały czas kłótnia, kto pomyje naczynia i zrobi pranie. O myciu okien nawet nie wspominają. Ogólnie w domu mają syf kiłę i mogiłę. Nie polecam Ci żony. Powiesz że to wyjątek. Otóż nie, ponieważ pracuję 10 lat z inną panią, która niedawno się rozwiodła ze swoją żoną (panią psycholog). Obie zawsze mają tłuste włosy i nie wyprasowane ciuchy. To już chyba lepiej mieć męża bałaganiarza 😉
Dzięki za informacje. :)
Nie znam się na lesbijkach, sama też nią nie jestem, a w moim wypadku ,,żonę" mieć, to trochę, jak pomoc domową tylko darmową. Z mojej strony był to żart. ;)

Mężczyzna

Deivr34

Cichy Podglądacz
Dzięki za informacje. :)
Nie znam się na lesbijkach, sama też nią nie jestem, a w moim wypadku ,,żonę" mieć, to trochę, jak pomoc domową tylko darmową. Z mojej strony był to żart. ;)
Nawet z badań w Holandii można stwierdzić, że związki lesbijek nie są takie fajne:
W ciągu 10 lat rozwodzi się nieco ponad 25% par lesbijek i 14% par gejowskich, w porównaniu z 16% par heteroseksualnych.