Odkąd kupiłem dildo w kształcie końskiego penisa, w mojej głowie rodzą się nowe fantazje, ale nurtuje mnie kilka pytań na ich temat, i z chęcią o tym popisze. Czy jest może ktoś, kto ma do czynienia z końmi, oraz wiedzę na ich temat? Pozdrawiam

Właśnie wyobraziłem sobie sytuację, gdzie na jakimś rodzinnym spotkaniu, ktoś mówi do psa, żeby przyniósł swojego gryzak do zabawy, a pies, zamiast gryzaka przynosi końskie dildo z szafyJebłam, szukając penisów końskich w necie trafiłam na toto:![]()
Penis koński to twardy oraz lekkostrawny gryzak, który jest idealną alternatywą dla penisa wołowego. Posiada dużą zawartość białka oraz niską zawartość tłuszczu. Idealnie sprawdzi się jako gryzak na dłuższą chwilę dla każdego psa. Polecany dla psów ze skłonnościami do alergii. Gryzaki z koniny mają niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, dlatego mogą stać się doskonałym urozmaiceniem codziennej diety. Jest to produkt w pełni naturalny dlatego poszczególne gryzaki mogą się różnić kolorem i/lub rozmiarem.
![]()
Matko, to wtedy trzeba się zdecydować już tylko na jeden produktWłaśnie wyobraziłem sobie sytuację, gdzie na jakimś rodzinnym spotkaniu, ktoś mówi do psa, żeby przyniósł swojego gryzak do zabawy, a pies, zamiast gryzaka przynosi końskie dildo z szafy![]()
Psu na pożarcieJebłam, szukając penisów końskich w necie trafiłam na toto:![]()
Penis koński to twardy oraz lekkostrawny gryzak, który jest idealną alternatywą dla penisa wołowego. Posiada dużą zawartość białka oraz niską zawartość tłuszczu. Idealnie sprawdzi się jako gryzak na dłuższą chwilę dla każdego psa. Polecany dla psów ze skłonnościami do alergii. Gryzaki z koniny mają niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, dlatego mogą stać się doskonałym urozmaiceniem codziennej diety. Jest to produkt w pełni naturalny dlatego poszczególne gryzaki mogą się różnić kolorem i/lub rozmiarem.
![]()
W dodatku strasznie słone w smaku.Nie trzymajcie tego w mieszkaniu. Jak to kurde śmierdzi!
Skąd wiesz?W dodatku strasznie słone w smaku.
Kto nigdy nie kosztował suszonego końskiego penisa, ten nie zna życia.Skąd wiesz?![]()
Nie znam życiaKto nigdy nie kosztował suszonego końskiego penisa, ten nie zna życia.
W tym przypadku powiedzenie "Pies opierdala chuja" ma bezpieczne znaczenieJebłam, szukając penisów końskich w necie trafiłam na toto:![]()
![]()
Co ci powiem, jara mnie zapach stajni, więc .....Odkąd kupiłem dildo w kształcie końskiego penisa, w mojej głowie rodzą się nowe fantazje, ale nurtuje mnie kilka pytań na ich temat, i z chęcią o tym popisze. Czy jest może ktoś, kto ma do czynienia z końmi, oraz wiedzę na ich temat? Pozdrawiam
Nadal nie brzmi to dobrze, a nawet tym gorzej. Gdybym miała psa wolałabym jednak, żeby zżerał suszone penisy niż ciągnąłGryzaki rewelacyjne, problem w tym, że pies będzie taką zabawkę raczej ciągnął, niż wpychał...![]()
Bo to test na psa-gejaNadal nie brzmi to dobrze, a nawet tym gorzej. Gdybym miała psa wolałabym jednak, żeby zżerał suszone penisy niż ciągnął![]()
Nadal nie brzmi to dobrze, a nawet tym gorzej. Gdybym miała psa wolałabym jednak, żeby zżerał suszone penisy niż ciągnął![]()
To czyste zło, psu odbierać, a co dopiero, vwe własnej cipce/dupie, jego żarcie, sponiewieraćJebłam, szukając penisów końskich w necie trafiłam na toto:![]()
![]()