• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje na temat koni / horse dildo

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Odkąd kupiłem dildo w kształcie końskiego penisa, w mojej głowie rodzą się nowe fantazje, ale nurtuje mnie kilka pytań na ich temat, i z chęcią o tym popisze. Czy jest może ktoś, kto ma do czynienia z końmi, oraz wiedzę na ich temat? Pozdrawiam

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jebłam, szukając penisów końskich w necie trafiłam na toto:
PRZYSMAK-DLA-PSA-PENIS-KONSKI-20CM-40-60G-NATURALNY-GRYZAK-BEST-DOG-Marka-Best-dog

Penis koński to twardy oraz lekkostrawny gryzak, który jest idealną alternatywą dla penisa wołowego. Posiada dużą zawartość białka oraz niską zawartość tłuszczu. Idealnie sprawdzi się jako gryzak na dłuższą chwilę dla każdego psa. Polecany dla psów ze skłonnościami do alergii. Gryzaki z koniny mają niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, dlatego mogą stać się doskonałym urozmaiceniem codziennej diety. Jest to produkt w pełni naturalny dlatego poszczególne gryzaki mogą się różnić kolorem i/lub rozmiarem.
😱😱😱

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
PRZYSMAK-DLA-PSA-PENIS-KONSKI-20CM-40-60G-NATURALNY-GRYZAK-BEST-DOG-Marka-Best-dog

Penis koński to twardy oraz lekkostrawny gryzak, który jest idealną alternatywą dla penisa wołowego. Posiada dużą zawartość białka oraz niską zawartość tłuszczu. Idealnie sprawdzi się jako gryzak na dłuższą chwilę dla każdego psa. Polecany dla psów ze skłonnościami do alergii. Gryzaki z koniny mają niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, dlatego mogą stać się doskonałym urozmaiceniem codziennej diety. Jest to produkt w pełni naturalny dlatego poszczególne gryzaki mogą się różnić kolorem i/lub rozmiarem.
😱😱😱
Właśnie wyobraziłem sobie sytuację, gdzie na jakimś rodzinnym spotkaniu, ktoś mówi do psa, żeby przyniósł swojego gryzak do zabawy, a pies, zamiast gryzaka przynosi końskie dildo z szafy 😅

Mężczyzna

Greg...

Dominujący

😱😱😱
Psu na pożarcie:eek:

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Znajomy karmi swoje psy takimi wynalazkami. W sumie spoko skoro psu smakuje, no i mięso się nie marnuje, firmy zarabiają... Ale ludzie. Nie trzymajcie tego w mieszkaniu. Jak to kurde śmierdzi!

EOT. To nie forum o karmieniu zwierząt. xD