• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Wojtek pantyhose

Seks Praktykant
Moja fantazja iść np. gdzieś w parku i stanąć przy ławce gdzie siedzi osoba, udając że wleciało mi coś do buta ściągnołbym bym i masował stopę w skarpetce, osobą siedząca na ławce zapytała by się czy lubię sobie dotykać stopy odparł bym że tak w najbardziej lubię cienkie, powstała by dialog i osobą zaproponowała by mi abym usiadł ściągnoł buciki i ubrał przy cienkie skarpetki, mnie osobiście bardzo to podnieca ubralbym je i masował a mój kutas robił by się coraz bardziej twardy, nie wytrzymałabym i zaczął sobie walić aż do finału 😉

Mężczyzna

Gnioty1

Cichy Podglądacz
Kobieta : mam fantazje, jestem na imprezie z moim facetem tam bawię się tańczę I podrywam przypadkowgo gościa... Podrywam go MÓJ się przygląda. Następnie zapraszam go na przejażdżkę autem, gdzie MÓJ prowadzi, a ja na tylni siedzeniu z,, gościem,, zabawiamy się sobą. MÓJ cały czas nas obserwuję w lusterku wstecznym. Zajeżdżamy na parking (najlepiej w nocy). MÓJ parkuję otwiera drzwi od auta. Ja na pieska z,, gościem,, A MÓJ wsadza mi w usta i parzy jak jestem brana od tyłu. I tak dłuższą chwilą. Następnie wychodzę z auta, klęcze robię obu loda a oni dochodza na moją twarz i biust . Taka mala fanrazja. .... Roksana

Mężczyzna

bambek1993

Cichy Podglądacz
Kobieta : mam fantazje, jestem na imprezie z moim facetem tam bawię się tańczę I podrywam przypadkowgo gościa... Podrywam go MÓJ się przygląda. Następnie zapraszam go na przejażdżkę autem, gdzie MÓJ prowadzi, a ja na tylni siedzeniu z,, gościem,, zabawiamy się sobą. MÓJ cały czas nas obserwuję w lusterku wstecznym. Zajeżdżamy na parking (najlepiej w nocy). MÓJ parkuję otwiera drzwi od auta. Ja na pieska z,, gościem,, A MÓJ wsadza mi w usta i parzy jak jestem brana od tyłu. I tak dłuższą chwilą. Następnie wychodzę z auta, klęcze robię obu loda a oni dochodza na moją twarz i biust . Taka mala fanrazja. .... Roksaja

Mężczyzna

bambek1993

Cichy Podglądacz
Mi się udało spełnić fantazje z mamą ma 52 lata ale jest wysportowana i zadbana już wcześniej wiedziała że chciałbym ją przelecieć bo raz na grubej fazie do niej pisałem. Ma męża i nie spodobało jej się to że mam na nie ochotę. Dwa dni temu jak wypiła z dwoma ciotkami to wypaliła przy nich z tema

Mężczyzna

Ford

Cichy Podglądacz
Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny;).W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne;)
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D

Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?

Pozdrawiam
Kilkakrotnie byłem na takim masażu z parą,małżenstwem i wiem jak to jest.Jest po prostu super

Mężczyzna

Ford

Cichy Podglądacz
Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny;).W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne;)
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D

Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?

Pozdrawiam
Chętnie się z Wami spotkam .Mam w tym doświadczenie