Oj kiedyś kręciły mnie takie chudzinki, ale na starość jednak fajnie się móc do ciałka przytulić ;-)Mieć w rękach taką kobietę z pierwszej foty chudzinka z widocznymi kościami. A druga to masturbacja przy dużej ilości nagich kobiet![]()

Oj kiedyś kręciły mnie takie chudzinki, ale na starość jednak fajnie się móc do ciałka przytulić ;-)Mieć w rękach taką kobietę z pierwszej foty chudzinka z widocznymi kościami. A druga to masturbacja przy dużej ilości nagich kobiet![]()
Oj ja bym chciał taką...Mieć w rękach taką kobietę z pierwszej foty chudzinka z widocznymi kościami. A druga to masturbacja przy dużej ilości nagich kobiet![]()
Może mają tyle propozycji, że po prostu nie zdołają ogarnąć wszystkich kobiet z tymi ich trójkątami, kwadratami i innymi wyuzdanymi fantazjami, no nie da się być w kilku miejscach na razTo dobrze trafiłaś. Mamy tutaj mnóstwo internetowych napinaczy, którzy napiszą czego to by ci nie zrobili, po czym jak przyjdzie do spotkania, zerwą kontakt.
Oj tak mi przykro, że już nie jeden facet z forum Cię wystawiłTo dobrze trafiłaś. Mamy tutaj mnóstwo internetowych napinaczy, którzy napiszą czego to by ci nie zrobili, po czym jak przyjdzie do spotkania, zerwą kontakt.
A jakby mi się to udało to bym chciała spróbować trójkątu z dwoma mężczyznami, którzy są bi.Największą fantazją, taką którą bym chciała zrealizowac jest trójkąt z dwoma mężczyznami.
tylko gdzie ich znajdzieszA jakby mi się to udało to bym chciała spróbować trójkątu z dwoma mężczyznami, którzy są bi.![]()
https://www.sxyprn.com/post/61b23a2bd44c6.html?sk=Jasmin-Jae&so=120&ss=latest przypomnialem sobie, ze obiecialem linkA jest taki, cycata w pończochach jest ruchana przez dwóch panów w białych rajstopach. Jutro podesle link bo mam zapisany w ulubionych![]()
Ja teraz tak sobie wymyśliłem. Mam sąsiadkę koło 60 ale mam mega zajebiste cycki,mega duże wręcz ogromne i odzziwo serio nie zwisłe. Zaraz będzie do pracy wychodzić. Może jakoś ja zagadam żeby weszła na chwilę do mnie i zmusić ją żeby dała się wyruchać w cycki.Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny.W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D
Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?
Pozdrawiam
Odważna fantazja, ale lubię takie czytać. Jeśli kiedyś Ci się uda to koniecznie napisz!Mi ostatnio chodzi po głowie aby mój chłopak brał mnie razem z moim młodszym bratem i aby poszli na całość. Traktowali mnie jak swoją sukę, wyzywali, upokarzali i spuszczali się do ust i w cipkę po kilka razy prze kilka godzin. Normalnie to raczej niemożliwe, ale może spontanicznie fantazja się uda po jakimś alkoholu i odrobinie prowokacji.
Zapraszam, udostępnię faceMoim marzeniem jest zrobić face sitting i tryskać do buzi…
Pisał UM się na taką zabawę z naprawdę ogromną popularnościąMoim marzeniem jest zrobić face sitting i tryskać do buzi…
Moim marzeniem jest żeby moja żonka miała takie marzenia.Moim marzeniem jest zrobić face sitting i tryskać do buzi…