• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

otwarty85

Cichy Podglądacz
Albo majtki bezkrokowe moja takie ma i nosi

Albo majtki bezkrokowe moja takie ma i nosi
Kiedyś jej zaproponowałem z początku nie chciała żebym kupował takie majtki ale jak kupiłem pokazałem poprosiłem żeby chociaż przymierzyła spodobały się jej ale mówiła że będzie je zakładać w domu bo gdzie niby miała by w nich iść a ja zażartowałem i mówię zobacz kochanie ty nosisz przeważnie spudniczki albo sukienki a majtki bezkrokowe są przydatne choćby do zrobienia siku raz dwa i po robocie więc zaczęła je nosić już ma z 10 takich majtek

Mężczyzna

otwarty85

Cichy Podglądacz
Następna moja fantazja to zobaczyć moją żonkę z obcym dużym ogromnym facetem podnieca mnie widok jak duży facet posowa drobniutka kobietę ona taka malutka niknie przy jego posturze

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Witam ja mam taką fantazje związaną ze swoją żoną. Żona jest przedstawicielką np termomixa i jedzie na pokaz do klienta na pokazie oczywiście kilka osób w trakcie pokazu żona udaje się do auta żeby coś pokazać pani gospodyni a za nią wychodzi mąż gospodyni i daje żonie do zrozumienia że chętnie kupi tego termomixa ale chciałby ją przelecieć potem wracają a on non stop patrzy na nią i daje jej do zrozumienia że gdy się zgodzi podpisują umowę w końcu umowa podpisana a gdy wszyscy się rozchodzą żona się pakuje do auta a mąż gospodyni przychodzi po swoją zapłatę i zaczyna ją macać rozbierać podnosi spudnice do góry i zaczyna ją posować
Rozwaliło mnie to z tym thermomixem. To już lepiej wciskanie garów starszym panom XD