A tam wystarczy dobrze trafićSą "takie sytuacje"
Powiem tyle że od nawiązania "znajomości" w sieci do spotkania w realu ,zakończonego sukcesem (za free) , wiedzie długa i wyboista droga.
Zależy jakie kto ma priorytety , jak będziesz uparty to i za jabola pod sklepem nocnym dostaniesz ,ale musiałbyś być kure......sko zdesperowany , Ja nie dotknąłbym tego nawet kijem.A tam wystarczy dobrze trafić
Masz jeszcze chwilę, żeby edytować post bo to wygląda jak ochota na seks ze straszną kobietąMoja fantazja to seks ze straszą kobieta! Chce to zrobić z kobietą minimum 40 lat, a najlepiej plus 50
A Ty skad jestes starsza kobieto?Strasze kobiety też ponoć są sexi
Kurczę,ja mam w sypialni szafę na całą ścianę,z drzwiami z luster,tylko jako krótkowidz leżąc w łóżku niespecjalnie dużo w nich widzę .Moje fantazje są raczej dość przyziemne ale myślę, że mogą działać na wyobraźnię po prostu jeszcze nie miałam okazji spróbować... jakoś tak wyszło
Lustro...
Chciała bym zrobić to przed dużym lustrem i cieszyć się tym widokiem razem z partnerem i żeby mówił mi co go podnieca kiedy na nas patrzy kiedy robimy te wszystkie rzeczy...
Chodzi mi o takie lekko surrealistyczne doznanie bo na ogół albo w czymś uczestniczysz albo się czemuś przyglądasz... a to by było takie zmysłowe 2w1
Kurczę, że też nie mam w domu dużego lustra...
ha ha ja też jestem krótkowidzem do tego z astygmatyzmem czasem może lepiej nie widzieć pewnych rzeczy, bo jak to mówią już nieodzobaczysz Ale swoja drogą pomysł i tak uważam za mega podniecający.Kurczę,ja mam w sypialni szafę na całą ścianę,z drzwiami z luster,tylko jako krótkowidz leżąc w łóżku niespecjalnie dużo w nich widzę .
Witaj w klubiedo tego z astygmatyzmem
Zawsze można mieć partnera z sokolim wzrokiem.Opowie to czego krótkowidz nie widzi .czasem może lepiej nie widzieć pewnych rzeczy, bo jak to mówią już nieodzobaczysz
Ja mam prawie 53 lata.Moja fantazja to seks ze straszą kobieta! Chce to zrobić z kobietą minimum 40 lat, a najlepiej plus 50
Kobieta w kwiecie wiekuJa mam prawie 53 lata.
Czyli dojrzała kobieta. Zresztą wiek nie jest aż tak bardzo istotny, liczy się wspólna przyjemnośćJa mam prawie 53 lata.
Też mam fantazję o seksie z dojrzałą kobietą pozdrawiamJa mam prawie 53 lata.