Umówmy się na jakąś karę za każdy Twój błąd, będę egzekwowałChoć w czasach smartfonów, gdzie na każdym kroku nas poprawiają i sugerują co pisać można się normalnie pogubić. Sama gdy piszę ręcznie, robię czasem proste błędy. Wstyd mi.
Umówmy się na jakąś karę za każdy Twój błąd, będę egzekwowałChoć w czasach smartfonów, gdzie na każdym kroku nas poprawiają i sugerują co pisać można się normalnie pogubić. Sama gdy piszę ręcznie, robię czasem proste błędy. Wstyd mi.
Napisałem szczerze jak to u mnie wyglądało i jak ten związek się powoli rozpadaDziękuję za szczerość.
Pan polonista jest? Jak tak to dzieci w szkole uczyć i hu ci do tego bo to Ty popatrz jak co ty napisałeś a potem poprawiaj innychNie chcę jakoś specjalnie Ci umniejszać, bo historia zacna, ale pisze się: pies nie nie wart, a nie warty
Wiele mi do tego, bo zrzucaliśmy się jako społeczeństwo, abyś czegoś się w tej szkole uczył, a jak kaleczysz polską mowę, to mi po prostu za Ciebie wstyd i oddawaj kasę za edukację, gamoniu!Pan polonista jest? Jak tak to dzieci w szkole uczyć i hu ci do tego bo to Ty popatrz jak co ty napisałeś a potem poprawiaj innych
Tak daleko moja wyobraźnia nie sięga.Umówmy się na jakąś karę za każdy Twój błąd, będę egzekwował
Łeee, a ja już kupiłem ziarnka gorczycy, żebyś jadła po jednym w razie błęduTak daleko moja wyobraźnia nie sięga.
Oj ty... Gorczyca to do ogórków i ładnych grzybków się nadajeŁeee, a ja już kupiłem ziarnka gorczycy, żebyś jadła po jednym w razie błędu
Zgadza się, zgadza, a mam takiego jednego ładnego ogórka do pary z grzybkiemOj ty... Gorczyca to do ogórków i ładnych grzybków się nadaje
współczuję ale nie samego niezrealizowania fantazji. Generalnie łatwiejszą eksploracje łóżkowych światów daje poczucie zaufania i to takie solidnie zbudowane przez obie strony na zrozumieniu itd. - A to nie jest takie łatwe, bo konstrukcja krucha, niby ładna ale potrącisz kantem dupy i jest ryzyko na rozsypanie wszystkiego. A współczuje tego, że czymkolwiek by ta negatywna reakcja nie była spowodowana (wstyd, strach przed ocenieniem), pod rękę z ambiwalencja postawy doczekała się przerzucenia winy. -> no i wracamy do w.w zaufania. Nie chce wnikać w sprawę, a już w szczególności wartościować. Jedynie w celu zobrazowania.Nie doszło do niego. Podczas sexu mi gadala tylko ze chce a jak sie zapytalem po jakims czasie co z trojkatem to mnie wyzwala od kurwiarza i ze mam wypier....do takiej co mi to da.
Wreszcie ktoś o zdrowym rozsądku.W ogóle temat z zakresu matematyki jakieś geometrie czy coś a ci gadają o języku polskim xD Nie ta lekcja, proszę o zachowanie kultury wypowiedzi x/D
Nie chodzi o niezrealizowanie fantazji tylko o to jak łatwo kobieta potrafi manipulowac facetem by czerpać korzysci. Przez dwa lata by dostać co chce slyszalem o trójkąta o nawet 5 facetach w łóżku, o wspólnym koncie na portalu itp itd, byle by tylko miala usta, dziary, rzesy, paznoknie, włosy i podróże a potem gdy tego chciałem bylo na nie. Teraz gdy odciełem finanse na widzimisie to mam litanie ublizania i wypierdalac z domu. Wiec czy jest ktos kto potrafi to rozwilac bo dla mnie to nawet psycholog by dostał do głowy poznając bardziej 3 lata mojego zwiazku z tą kobietąwspółczuję ale nie samego niezrealizowania fantazji. Generalnie łatwiejszą eksploracje łóżkowych światów daje poczucie zaufania i to takie solidnie zbudowane przez obie strony na zrozumieniu itd. - A to nie jest takie łatwe, bo konstrukcja krucha, niby ładna ale potrącisz kantem dupy i jest ryzyko na rozsypanie wszystkiego. A współczuje tego, że czymkolwiek by ta negatywna reakcja nie była spowodowana (wstyd, strach przed ocenieniem), pod rękę z ambiwalencja postawy doczekała się przerzucenia winy. -> no i wracamy do w.w zaufania. Nie chce wnikać w sprawę, a już w szczególności wartościować. Jedynie w celu zobrazowania.
też byłam na nie a teraz mi się to podoba, praktykujemy to 2m+1k jest boskoJa próbowałem zagadywać do mojej ale zawsze było definitywne nie a ostatnio podczas stosunku przyznała ze miewała kiedyś takie fantazje jednak ma obawy co do tego.
Mnie za to jara ten pomysł i czy to druga kobieta czy gość czy nawet para i aktywność we wszystkie strony.
Ma ktoś tak samo ? Moja teraz jest na nie ale mówi że jeśli już kiedyś to z kimś obcym napewno nikt kogo znamy...
Powiesz coś więcej? Pozwalasz się brać panom na dwa baty ? Panowie są bi i aktywni wobec siebie ?też byłam na nie a teraz mi się to podoba, praktykujemy to 2m+1k jest bosko
Masz fantazje o tym ?Mój też mnie ostatnio podczas seksu podpytywał o trójkąt i powiedziałam szczerze a że byłam mega podniecona to bardzo szczerze, że tak chciałabym czegoś nowego trójkąt obojętnie w jakim wygadaniu… to na drugi dzień było już wygadywanie…. Więc nie warto się otwierać a mnie coraz bardziej takie coś pociąga
Oczywiście! Ale wiadomo, że fantazje to jedno a podczas tych doznań czasami leci się na żywioł i fantazje spełnia się z czasem te wygórowane bardziej. Czasami podniecenie jest tak wielkie że nie można ugasić pragnieńMasz fantazje o tym ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
O | Fantazja o minetce | Fantazje erotyczne | 3 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 62 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |